09-11 VNSG Security Themadag

09-11 VNSG Security Themadag
De VNSG Focusgroep Security & Access Management (SAM) organiseert de VNSG Themadag Security & Controls om gebruikers bij te praten over de meest recente trends en ontwikkelingen op het gebied van security. Vanzelfsprekend is dit evenement ook dé perfecte gelegenheid om te netwerken.


De VNSG Themadag Security & Controls staat gepland op donderdag 9 november en vindt plaats op een prachtige locatie: Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn.


Benieuwd naar de agenda? Bekijk het programma door op onderstaande plaatje te klikken.


 
Aanmelden
Wil jij als security-specialist bijgepraat worden over recente ontwikkelingen op het gebied van Security? Wil je van andere organisaties horen hoe security management is ingeregeld? En kom je graag met vakgenoten in contact? Meld je dan snel aan voor deze themadag door op de registratiebutton te klikken op deze pagina. 
 
Namens VNSG Focusgroep SAMDeze dag wordt mede mogelijk gemaakt door:

                   
                

      


Registratievoorwaarden

  • Dit is een gratis evenement voor alle medewerkers van bedrijven die lid zijn van de VNSG. Het is eenmalig mogelijk om deel te nemen zonder lid te zijn. Hiervoor stuur je een verzoek in op e-mailadres evenementen@vnsg.nl o.v.v. de naam van het evenement en de datum.
  • Voor dit event is er een maximum aantal deelnemers van 150 personen.
  • Bij het bereiken van het maximale aantal deelnemers kan wordt er gekeken worden naar het aantal aanmeldingen per bedrijf en zullen we op basis van de functieprofielen een selectie maken om zo de diversiteit van de deelnemers per bedrijf te waarborgen.
  • Je ontvangt extra deelnemersinformatie uiterlijk 2 werkdagen voor het event.
  • Voor dit evenement geldt een no-show beleid. Hiermee willen we verspilling tegengaan. Tot en met vrijdag 3 november einde werkdag kun je je kosteloos afmelden. Bij het niet tijdig afmelden of no-show brengen wij je organisatie €50,- in rekening.
  • Er kunnen foto's worden gemaakt tijdens een VNSG-evenement. Heb je hier bezwaar tegen? Geef dit dan vooraf bij de registratiebalie aan of achteraf door een e-mail te sturen naar info@vnsg.nl o.v.v. de naam van het evenement en de datum. Dan zorgen we ervoor dat de betreffende foto niet (meer) wordt gepubliceerd.

 

Wanneer
9-11-2023 09:00 - 17:00
Waar
Kasteel de Hooge Vuursche Hilversumsestraatweg 14 3744 KC BAARN NEDERLAND
Dit evenement is vol.

Om te registreren dien je ingelogd te zijn