Waarom meedoen?

 

AfbeeldingGabi Scheinert, werkzaam bij Rheinmetall, vertelt waarom zij hebben deelgenomen aan de collectieve inkoop van de SAP Learning Hub.


Wat is de reden van aanschaf van de SAP Learning Hub?

De SAP Learning Hub hebben we aangeschaft omdat we toegang tot het enorme aanbod aan SAP cursussen voor een zeer aantrekkelijke prijs hebben. We kunnen zelf bepalen waar en wanneer we een cursus willen volgen en hoe lang we erover doen.


Wat zijn je ervaringen met de Learning Hub?

Op het moment hebben we acht users met verschillende rollen. De cursus kan eenvoudig geselecteerd worden en je kunt meteen aan de slag gaan. Dit geldt ook voor onderdelen van een cursus, als men gewoon even iets na wil lezen. Er zijn verschillende talen en versies van de cursussen beschikbaar. Een cursus die men jaren geleden een keer gevolgd heeft, kan als opfris cursus in de actuele versie nog een keer doorgenomen worden. Voor de key-users is het van voordeel om het hele procesoverzicht te kunnen volgen en voor relevante of gewenste functionaliteit verder in de details te gaan.


Zijn je verwachtingen van de hub uitgekomen?

De verwachtingen zijn overtroffen. De toegang tot de SAP Learning Hub willen we niet meer missen. De kunst is wel om de tijd vrij te maken om hier ook voldoende gebruik van te kunnen maken. Naast de SAP cursussen biedt de SAP Learning Hub een bookbone.com bibliotheek met meer 500 boeken voor een kosteloze download aan.


Waarom raad je anderen aan om de hub te gebruiken?

SAP ontwikkelt zich razend snel. Een degelijke en actuele kennis van SAP is essentieel voor goede keuzes en succesvolle implementaties. De SAP Learning Hub biedt hiervoor de basis. De investering van EUR 810,00 per jaar per user voor de toegang tot meer dan 4.500 SAP cursussen (edities) is dat zeker waard!

 

Digitale revolutie | 4 oktober

Afbeelding

Jim Stolze zet op 4 oktober tijdens connect to innovate een uitroepteken achter de dag. In een wervelende presentatie laat hij, aan de hand van voorbeelden uit de synthetische biologie en kunstmatige intelligentie, zien dat de échte digitale revolutie nog moet komen.

Bekijk de video

connect to innovate belooft heel bijzonder te worden!

3 & 4 oktober 2017

Kom naar dit nieuwe 2-daagse kennisevent in het NBC te Nieuwegein. Registreer vandaag nog voor het grootste en breedste Business en IT programma ooit!

Blijf op de hoogte, raak geïnspireerd en netwerk met vakgenoten.

Samen inspireren. Doe je mee?

Partners VNSG

Afbeelding

 AfbeeldingAfbeelding

Meest gelezen

Het VNSG Magazine

Afbeelding

Het nieuwe VNSG Magazine staat online! 

VNSG Magazine verschijnt 4 keer per jaar.
Het is hét vakblad voor alle SAP-gebruikers
in Nederland en Vlaanderen.

September 2017

Bekijk de nieuwste updates van VNSG bloggers!

  • Innoveren met analytics; voetballen met gevoel en feiten | Blog Rob van der Marck
  • Het naadje van de kous | Blog Frank Gubbels
  • Bent u klaar voor de digitale revolutie? | Blog Robert Eijpe

VNSG blogs

Beïnvloedingsprogramma's

Als klant kun je invloed uitoefenen op SAP Development waardoor jouw software straks nog meer doet wat je wilt.

Lees meer over de mogelijkheden om SAP-oplossingen te verbeteren!

Beïnvloeding van SAP

Internationaal

De VNSG maakt sinds 2007 onderdeel uit van het SAP User Group Executive Network (SUGEN). SUGEN is opgericht om de informatie-uitwisseling en kennisdeling tussen SAP gebruikersgroepen te stimuleren en om de samenwerking met SAP op strategische onderwerpen te coördineren. Het is een netwerk van 21 gebruikersgroepen verdeeld over 6 continenten.

Internationaal