Waarom meedoen?

 

AfbeeldingGabi Scheinert, werkzaam bij Rheinmetall, vertelt waarom zij hebben deelgenomen aan de collectieve inkoop van de SAP Learning Hub.


Wat is de reden van aanschaf van de SAP Learning Hub?

De SAP Learning Hub hebben we aangeschaft omdat we toegang tot het enorme aanbod aan SAP cursussen voor een zeer aantrekkelijke prijs hebben. We kunnen zelf bepalen waar en wanneer we een cursus willen volgen en hoe lang we erover doen.


Wat zijn je ervaringen met de Learning Hub?

Op het moment hebben we acht users met verschillende rollen. De cursus kan eenvoudig geselecteerd worden en je kunt meteen aan de slag gaan. Dit geldt ook voor onderdelen van een cursus, als men gewoon even iets na wil lezen. Er zijn verschillende talen en versies van de cursussen beschikbaar. Een cursus die men jaren geleden een keer gevolgd heeft, kan als opfris cursus in de actuele versie nog een keer doorgenomen worden. Voor de key-users is het van voordeel om het hele procesoverzicht te kunnen volgen en voor relevante of gewenste functionaliteit verder in de details te gaan.


Zijn je verwachtingen van de hub uitgekomen?

De verwachtingen zijn overtroffen. De toegang tot de SAP Learning Hub willen we niet meer missen. De kunst is wel om de tijd vrij te maken om hier ook voldoende gebruik van te kunnen maken. Naast de SAP cursussen biedt de SAP Learning Hub een bookbone.com bibliotheek met meer 500 boeken voor een kosteloze download aan.


Waarom raad je anderen aan om de hub te gebruiken?

SAP ontwikkelt zich razend snel. Een degelijke en actuele kennis van SAP is essentieel voor goede keuzes en succesvolle implementaties. De SAP Learning Hub biedt hiervoor de basis. De investering van EUR 810,00 per jaar per user voor de toegang tot meer dan 4.500 SAP cursussen (edities) is dat zeker waard!

 

Partners VNSG

Afbeelding

 AfbeeldingAfbeelding

Aankomende evenementen

Afbeelding

 

Afbeelding

 

Afbeelding

Meest gelezen

Het VNSG Magazine

Afbeelding

Het nieuwe VNSG Magazine staat online! 

VNSG Magazine verschijnt 4 keer per jaar.
Het is hét vakblad voor alle SAP-gebruikers
in Nederland en Vlaanderen.

September 2017