Vera van der Mark, Applicatie beheerder Finance en Controlling bij Trespa

Vera van der Mark heeft ruim vier jaar bij SAP gewerkt, maar is nog nooit bij het VNSG Congres geweest. Toch is ze dit jaar geprikkeld om een bezoek te brengen: ‘door de clustering van onderwerpen kun je veel gerichter naar het VNSG Congres komen!’Waarom neem je deel aan het VNSG Congres?

Ik ben lid van de focusgroep Financieel en wat mij aansprak aan het VNSG Congres was een hele dag over Finance. Dat leek mij wel interessant! Ruim vier jaar heb ik bij SAP gewerkt en ik ben eerder nooit bij het VNSG Congres geweest. Nu ben ik meer geprikkeld om te gaan. Het is in Den Bosch en alle financiële onderwerpen vallen op een dag. De clustering van onderwerpen naar een dag is fijn. Je kunt nu gerichter naar het congres komen.


Wat zijn je verwachtingen?

Ik weet niet zo goed wat ik kan verwachten, want ik ben er voorheen nooit geweest. Ik denk dat er veel sessies zullen zijn en dat er veel mensen rondlopen met dezelfde interesses. Ik hoop dat ik zelf met meer kennis en informatie naar huis ga dan dat ik gekomen ben. Dat kan door sprekers of door met anderen te praten. Dat maakt niet zoveel uit.

Ik kom voor het onderwerp Finance, verder ben ik niet geïnteresseerd in een ander onderwerp. Toen ik me inschreef was er nog niet veel bekend. Ik wil er vooral naartoe voor de laatste ontwikkelingen. Daarnaast wil ik ook graag met andere mensen praten over dit onderwerp.


Wat hoop je te leren?

Waar ik graag meer over wil horen tijdens het VNSG Congres is HANA en Simple Finance. Ik hoop dat bedrijven die hier al iets mee gedaan hebben hun ervaringen delen. Ik vind het persoonlijk erg interessant om die verhalen te horen en wil daar meer over leren. Wie weet kan ik in de toekomst collega’s van Trespa overtuigen dat wij daar ook iets mee moeten gaan doen. Je kunt bij het VNSG Congres in ieder geval veel kennis opdoen!

 

VNSG Congres | Bezoekers aan het woord

VNSG Congres 2015

Het VNSG Congres is volledig gericht op dé optimale ontmoeting. Met actuele kennis en ervaringen. En vooral met vakgenoten! Dankzij de slimme bundeling van onderwerpen kunt u gefocust aan de slag. Of u nu 1, 2 of 3 dagen komt, het VNSG Congres is een (netwerk)boost voor iedereen die met SAP werkt.

Dus kom op 13, 14 en/of 15 oktober naar de belangrijkste update voor de SAP NL community en registreer nu!