Vera Kwakkel, Projectleider integrale planning bij Agrifirm

Vera Kwakkel heeft twee jaar geleden het VNSG Congres bezocht: ‘ik deed veel nieuwe ideeën op en dat werkt inspirerend’. Dit jaar hoopt ze in minder tijd meer informatie te vergaren en mensen te ontmoeten in haar interessegebieden.

Afbeelding

Waarom neem je deel aan het VNSG Congres?
Ik zag al een aantal mails over het VNSG Congres voorbij komen, maar mijn leidinggevende vroeg of er iemand nog naar het VNSG Congres wilde gaan. Ik had een interessant onderwerp gezien, Supply Chain Management, en heb me gelijk ingeschreven. Een collega van mij gaat ook naar het congres op dezelfde dag, maar gaat wel naar een ander onderwerp.

Ik ben een keer eerder op het VNSG Congres geweest. Wat ik fijn vind is dat het nu dichtbij is. Voorheen kon je niet zo gericht naar het VNSG Congres gaan. Nu sluit de eerste dag aan op mijn werkzaamheden en het voordeel is dat het maar een dag kost!

 

Wat zijn je verwachtingen?
Ik heb me ingeschreven voor het onderwerp Supply Chain Management en ik kom gericht hiervoor. In mijn werkzaamheden heb ik er veel mee te maken. Op het VNSG Congres kun je makkelijk kennis opdoen en vergaren. Je kunt ‘mogelijk’ mensen ontmoeten die hetzelfde doen op jouw interessegebieden. Daarnaast scheelt het, dankzij deze opzet, in reistijd. De informatie over Supply Chain Management is niet uitgesmeerd over meerdere dagen, maar nu beschikbaar op een dag. Dus in minder tijd, meer informatie vergaren. Verder alles eromheen, daar kom ik niet voor. Ik kom voor de inhoud.

 

Wat hoop je te leren?
Ik hoop globale kennis over mogelijkheden op SAP-gebied te horen en extra algemene kennis over distributie. Daarnaast wil ik graag mensen ontmoeten. Bij het VNSG Congres zijn veel mensen centraal bij elkaar. Zo kun je niet alleen kennis opdoen van de sprekers, maar ook van andere bezoekers. Twee jaar geleden ben ik ook bij het VNSG Congres geweest. Ik deed toen veel nieuwe ideeën op en dat werkt inspirerend.

 

VNSG Congres | Bezoekers aan het woord

VNSG Congres 2015

Het VNSG Congres is volledig gericht op dé optimale ontmoeting. Met actuele kennis en ervaringen. En vooral met vakgenoten! Dankzij de slimme bundeling van onderwerpen kunt u gefocust aan de slag. Of u nu 1, 2 of 3 dagen komt, het VNSG Congres is een (netwerk)boost voor iedereen die met SAP werkt.

Dus kom op 13, 14 en/of 15 oktober naar de belangrijkste update voor de SAP NL community en registreer nu!