Mike Zwartjens, Solution Architect bij P-Direkt

Mike Zwartjens, Solution Architect bij P-Direkt, brengt op de woensdag een bezoek aan het VNSG Congres. Hij is met name geïnteresseerd in de onderwerpen Innovative IT en Service & Support. ’Bij het VNSG Congres doe je nieuwe kennis op. Je deelt ervaringen met mensen met dezelfde interesses’.

Afbeelding

Waarom neem je deel aan het VNSG Congres?
Ik ben lid van de focusgroep Personeel en zag daarbij ook het nieuwe concept van het congres voorbij komen. In de oude opzet gingen wij altijd met een delegatie naar het VNSG Congres. De nieuwe opzet maakt dat wij toegespitst op onderwerpen deel gaan nemen aan de verschillende dagen van het congres. Een aantal mensen gaan de eerste dag,  een aantal de tweede dag en anderen gaan de laatste dag naar het VNSG Congres. Door de bundeling van presentaties kun je nu gericht een dag kiezen die bij jouw interesses en werkzaamheden past! Ook kunnen we daarmee gerichter terugkoppelen aan onze organisatie en de vertaalslag maken naar onze eigen situatie.

 

Wat zijn je verwachtingen?
Ik ga met een ’open mind’ naar het nieuwe VNSG Congres. Op voorhand ziet de nieuwe opzet er goed uit, maar uiteindelijk moet je het eerst meemaken wil je daar iets over kunnen zeggen. Op de woensdag komen wij met vier personen, ieder vanuit zijn/haar eigen rol. Vanuit mijn eigen functie ben ik geïnteresseerd in Innovative IT. Ik wil op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast is voor mij het onderwerp Service & Support van belang. Dit sluit goed aan bij het feit dat we bij P-Direkt onder andere bezig zijn met het deels ondersteunen van onze service management met Solution Manager.

Hetgeen mij verder aanspreekt aan het congres is het stukje netwerken. De SAP-wereld is relatief klein en je komt al gauw bekenden tegen om even bij te praten. Naast dat dit leuk is, doe je ook  nieuwe ideeën op en krijg je andere inzichten.

 

Wat hoop je te leren?
Ik heb niet specifiek iets wat ik graag zou willen leren. Het gaat meer om het opdoen van nieuwe ideeën, je zelf op de hoogte stellen van nieuwe ontwikkelingen en het uitwisselen van ervaringen.

VNSG Congres | Bezoekers aan het woord

VNSG Congres 2015

Het VNSG Congres is volledig gericht op dé optimale ontmoeting. Met actuele kennis en ervaringen. En vooral met vakgenoten! Dankzij de slimme bundeling van onderwerpen kunt u gefocust aan de slag. Of u nu 1, 2 of 3 dagen komt, het VNSG Congres is een (netwerk)boost voor iedereen die met SAP werkt.

Dus kom op 13, 14 en/of 15 oktober naar de belangrijkste update voor de SAP NL community en registreer nu!