Jurgen Heessels, SAP Solution Analist Product Costing and Material Ledger bij Cargill

Jurgen Heessels, werkzaam bij Cargill, komt dit jaar voor het eerst naar het VNSG Congres: ‘ik vind het goed dat de onderwerpen gebundeld zijn. Je hebt maar een kort spanningsveld en nu kun je je richten op alleen jouw interesses en verspil je geen energie’.

Afbeelding 

Waarom neem je deel aan het VNSG Congres?
Ik volg het VNSG Congres al jaren, maar ik ben er nog nooit geweest. Er kwam steeds iets tussen. Het VNSG Congres spreekt mij aan doordat de topics op een dag behandeld worden. Deze vernieuwing vind ik goed. Het is logisch dat er vernieuwing aan het VNSG Congres plaats vind. De oude format was er namelijk al even. Nu kom ik naar het VNSG Congres, omdat ik minder tijd kwijt ben. Ik denk dat dat voor niet commerciële mensen erg fijn is. Het past gemakkelijker in je agenda.

 

Wat zijn je verwachtingen?
Voor mij is het de eerste keer en ik ga er vrij open naartoe met geen verwachtingen. Ik heb geen doelstellingen ofzo, ik kom puur informatief. Ik heb me ingeschreven voor de woensdag, de dag over Finance, omdat het mijn vakgebied is. De opzet bevalt me goed dankzij de indeling van topics en het brede aanbod. Volgens mij zijn er redelijk korte sessies die je kunt volgen en heb je daarna nog voldoende tijd voor verdieping zodat je met mensen kunt praten.

 

Wat hoop je te leren?
Ik kom voor een aantal zaken naar het congres, maar voornamelijk voor Simple Finance en HANA. Wij zijn bij Cargill aan het kijken hoe we HANA kunnen inzetten en hoe we gebruik kunnen maken van Simple Finance. Zo weet ik wat er op dit gebied speelt en kan ik er met collega’s over praten. Over deze onderwerpen zou ik graag meer willen weten. Ook door met andere mensen er over te praten. Daarom spreekt deze vorm van het VNSG Congres mij ook erg aan. Mensen met dezelfde interesses zijn op een dag aanwezig en iedereen uit de SAP-wereld komt samen.

Anderen zouden het VNSG Congres moeten bezoeken, deels vanuit dezelfde redenen als ik. Daarnaast blijf je zo op de hoogte van wat SAP aan nieuwe en vernieuwde producten heeft. Ook kun je praten over SAP en implementaties met andere gebruikers en niet alleen met partners. Voor mensen die met SAP werken is het goed om contact te hebben met andere eindgebruikers. Partners komen later in het verhaal pas voor. Je kunt zoveel leren van andere gebruikerservaringen.  Met eindgebruikers praat toch fijner dan met een partner. Het is goed om de ervaringen van andere gebruikers te horen, want een implementatie loopt bijvoorbeeld niet altijd vlot. Een partner kan alles en bij hen is niets onmogelijk.

 

VNSG Congres | Bezoekers aan het woord

VNSG Congres 2015

Het VNSG Congres is volledig gericht op dé optimale ontmoeting. Met actuele kennis en ervaringen. En vooral met vakgenoten! Dankzij de slimme bundeling van onderwerpen kunt u gefocust aan de slag. Of u nu 1, 2 of 3 dagen komt, het VNSG Congres is een (netwerk)boost voor iedereen die met SAP werkt.

Dus kom op 13, 14 en/of 15 oktober naar de belangrijkste update voor de SAP NL community en registreer nu!