Stage vacatures op www.vnsg.nl

Ben jij op zoek naar een leuke en enthousiaste stagiaire met affiniteit voor SAP? Plaats dan jouw stage vacature in de stagebank op de website van de VNSG!

De VNSG werkt samen met Fontys Eindhoven en HvA en wil young professionals kennis laten maken met de wereld van SAP. Ben jij geïnteresseerd in actuele kennis en een extra kracht op de werkvloer? Laat dan jouw team versterken door een stagiaire. Plaats gratis jouw stage vacature online op de website van de VNSG via deze link.

Heb je vragen over het plaatsen van een stage vacature? Neem dan contact op met Marissa Heymans van de VNSG via nicole.veltman@vnsg.nl of (0)6 305 01 436.

Aanmelden studentenlidmaatschap

Is jouw hogeschool lid van de VNSG? Dan kun jij gebruik maken van het studentenlidmaatschap! Stuur een mail naar marissa.heymans@vnsg.nlmet je voornaam, achternaam, studierichting, school e-mailadres, telefoonnummer en naam van je hogeschool. Dan sturen wij je inloggegevens per mail naar je toe.

Maar je kunt ook jezelf aanmelden via de portal. Het is dan wel belangrijk dat je het studentenlidmaatschap aanklikt van de hogeschool en niet het lidmaatschap voor de medewerkers.