Digital Business Model workshop voor studenten en professionals | 12 mei

Door Nicole Veltman | 19.04.2017  13.47

De VNSG wil studenten en de praktijk samenbrengen. Om deze twee werelden bij elkaar te brengen organiseert de VNSG in samenwerking met SAP Nederland een studentenevenement op vrijdag 12 mei van 09.00u – 16.30u bij SAP in ’s-Hertogenbosch. Studenten met SAP in hun studiepakket maken niet alleen kennis met de wereld van SAP, maar ontmoeten ook professionals uit de praktijk.

Wat gaan we doen?

Studenten en professionals gaan samen aan de slag tijdens een workshop. We gaan een bestaande organisatie transformeren naar een nieuw Digital Business Model om de waarde bij de doelgroep te vergroten. Daarnaast gaan we kijken naar het designen van betekenisvolle producten/diensten voor een eindgebruiker door middel van Design Thinking. Om focus te hebben op het proces wordt er gekozen voor een organisatie die iedereen kent.

Ook professionals doen mee!

Aan het evenement mogen ook professionals uit de praktijk deelnemen. Wellicht dat zij een uitdagende stage of startersfunctie hebben om onder de aandacht te brengen bij de studenten!

Aanmelden
 
Ben jij een student of een professional die graag aan deze sessie wil deelnemen? Dat kan door een mail te sturen naar Nicole.veltman@vnsg.nl vóór vrijdag 1 mei.


P.s. Kijk hier gelijk even wat studenten van de sessies vinden ;-)

 

Collectieve inkoop voor SAP Learning Hub gestart!

Leden van de VNSG krijgen nu met een flinke korting een jaar lang toegang tot de SAP Learning Hub met daarin alle online cursussen van SAP (ruim 6000!). Daarnaast is het collectief éénmalig uitgebreid met een voordeelbundel bestaande uit een Live Access systeem en een certificering. Een unieke aanvulling op de SAP Learning Hub!

Schrijf je in van 18 april t/m 16 juni!

Bekijk de aanbieding en meld je aan

Partners VNSG

Afbeelding

 AfbeeldingAfbeelding

Meest gelezen

Het VNSG Magazine

Afbeelding

Het nieuwe VNSG Magazine staat online! 

VNSG Magazine verschijnt 4 keer per jaar. Het is hét vakblad voor alle SAP-gebruikers in Nederland en Vlaanderen.

Maart 2017

Beïnvloedingsprogramma's

Als klant kun je invloed uitoefenen op SAP Development waardoor jouw software straks nog meer doet wat je wilt.

Lees meer over de mogelijkheden om SAP-oplossingen te verbeteren!

Beïnvloeding van SAP

Bekijk de nieuwste updates van VNSG bloggers!

  • Van Big Data naar Big impact | Blog Mendel Koerts
  • Fout is zo slecht nog niet! | Blog Richard Benschop
  • The integration platform within a hybrid application landscape | Blog Frank Luyckx

VNSG blogs

Internationaal

De VNSG maakt sinds 2007 onderdeel uit van het SAP User Group Executive Network (SUGEN). SUGEN is opgericht om de informatie-uitwisseling en kennisdeling tussen SAP gebruikersgroepen te stimuleren en om de samenwerking met SAP op strategische onderwerpen te coördineren. Het is een netwerk van 20 gebruikersgroepen verdeeld over 6 continenten.

Internationaal