De VNSG voor studenten

De VNSG introduceert het gratis studentenlidmaatschap! De VNSG wil studenten en de praktijk bij elkaar brengen. Studenten met SAP in hun studiepakket maken kennis met de VNSG en de wereld van SAP als lid!

SAP is zo veel meer dan ‘het blauwe scherm’. Het gaat ook om ontwikkelingen binnen bedrijven die met SAP werken. Studenten zijn de nieuwe generatie (potentiële) werknemers op de arbeidsmarkt met actuele kennis op zak.

What’s in it for me?
Een studentenlidmaatschap houdt in dat de student tijdens zijn of haar studie het VNSG magazine en de VNSG nieuwsbrief ontvangt per mail. Daarnaast kan de student deelnemen aan activiteiten, VNSG focusgroepen en evenementen waar geen kosten aan verbonden zijn.

Design Thinking voor studenten
De VNSG organiseert in samenwerking met SAP Design Thinking sessies voor studenten bij SAP in ’s-Hertogenbosch. Design Thinking gaat over de manier van denken. Het is een aanpak om problemen op een frisse manier te formuleren met originele oplossingen. Er zijn veel definities voor, maar hoe je het ook noemt, het helpt de creativiteit van mensen en organisaties te vergroten. Kijk hier voor het laatste verslag over Design Thinking.

VNSG evenementen
Daarnaast organiseert de VNSG verschillende evenementen voor haar leden. Met interactieve sessies, presentaties en netwerkmogelijkheden. Houd de nieuwsbrief en de VNSG website in de gaten! 

Eigen ontwikkeling

Als je lid bent van de VNSG, dan:

  • Investeer je in jezelf
  • Bereid je je voor op het beroepsleven
  • Kun je je CV uitbreiden met het VNSG lidmaatschap
  • Vergroot je je netwerk


Aanmelden studentenlidmaatschap

Is jouw hogeschool lid van de VNSG? Dan kun jij gebruik maken van het studentenlidmaatschap! Stuur een mail naar nicole.veltman@vnsg.nl met je voornaam, achternaam, studierichting, school e-mailadres, telefoonnummer en naam van je hogeschool. Dan sturen wij je inloggegevens per mail naar je toe.

Maar je kunt ook jezelf aanmelden via de portal. Het is dan wel belangrijk dat je het studentenlidmaatschap aanklikt van de hogeschool en niet het lidmaatschap voor de medewerkers.

Evenementen voor studenten

Student aan het woord

Lisette van Dam, student Hogeschool van Amsterdam
“Ik ben lid geworden van de VNSG, omdat ik op deze manier op de hoogte gehouden wordt over de ontwikkelingen op SAP-gebied. Daarnaast worden wij als studenten actief bij de vereniging betrokken. Je hoort er echt bij. De Design Thinking sessie vond ik erg leerzaam, je kunt hier echt creatief denken”.