SAP Learning Hub


Toegang tot de Learning Hub voor € 800,--* per gebruikerSchrijf je in van 18 april t/m 16 juni! Inschrijvingen na 16 juni 2017 worden niet meer geaccepteerd.


Collectieve inkoop via de VNSG

De VNSG is dé plek voor het uitwisselen van ervaringen over het praktische gebruik van SAP. Sinds twee jaren hebben wij hieraan een dimensie  toegevoegd, namelijk de mogelijkheid tot het volgen van online SAP-cursussen binnen de Learning Hub, de online leeromgeving van SAP. De collectieve inkoop was de afgelopen jaren een groot succes en de vraag naar collectief inkopen bleef, zelfs na sluitingsdatum van het collectief. Vandaar dat wij wederom met SAP een unieke samenwerking zijn aangegaan.

Leden van de VNSG krijgen nu met een flinke korting een jaar lang toegang tot
de Learning Hub met daarin alle online cursussen van SAP (ruim 6000!). Daarnaast is het collectief éénmalig uitgebreid met een voordeelbundel bestaande uit een Live Access systeem en een certificering. Een unieke aanvulling op de SAP Learning Hub!


De aanbieding

Tijdelijke aanbieding SAP Learning Hub:
Een jaar lang toegang tot de Learning Hub van € 2.500,-- voor € 800,-- per gebruiker! *

Extra aanbieding 2017:
Voordeelbundel: één Live Access systeem en één certificering voor € 400,-- extra per gebruiker ** (regulier tarief tussen € 650,-- en € 1.080,--)

Je kunt dan heel voordelig leren, oefenen en certificeren!

* dit bedrag is exclusief € 10,-- administratiekosten per transactie en alleen mogelijk bij een gezamenlijk deelnemersaantal van minimaal 300 personen uit het ledenbestand van de VNSG!

**alleen aan te schaffen in combinatie met de aanschaf van de SAP Learning Hub tijdens de collectieve inkoop 2017. Maximaal één bundel per gebruiker.Wat is de SAP Learning Hub?

De online leeromgeving van SAP met daarin:

 • Educational content: ongelimiteerde toegang tot alle officiële SAP-cursussen inclusief role-based learning en certificatiemogelijkheid

 • Non-educational content: bijvoorbeeld content van SAP TechEd

 • Social learning en learning rooms: gestructureerde samenwerking met andere SAP Professionals en SAP Trainers
 • Live system access (optioneel tegen meerprijs): exclusieve mogelijkheid voor toegang tot SAP trainingssystemen. Hierdoor kan men oefeningen doen uit het lesmateriaal

De Learning Hub is persoonsgebonden (named user); de resultaten worden gekoppeld aan je S-user waarmee je trainingshistorie wordt bijgehouden. Indien je nog geen S-user hebt wordt er een S-user voor je aangemaakt. De Learning Hub is overigens beschikbaar in meerdere talen (Engels, Duits en Spaans).


Uitgebreide uitleg SAP Learning Hub

Wat krijg ik?

 • Toegang tot de Learning Hub van 1 juli 2017 t/m 30 juni 2018
 • Indien de voordeelbundel is aangeschaft: één Live Access systeem en één certificering voor € 400,--


Waaruit bestaat de voordeelbundel?

1. SAP Live Access

 • Verbetert de leerervaring met de SAP Learning Hub
 • Geeft toegang tot de geconfigureerde trainingssystemen van SAP Education
 • Ondersteund de cursus oefeningen en biedt de mogelijkheid om het systeem te verkennen
 • Flexibele on-demand beschikbaarheid
 • Eén Live Access systeem (naar keuze) van 20 trainingsuren te gebruiken gedurende 30 dagen in de periode van 1 juli 2017 t/m 30 juni 2018

  Meer info: https://training.sap.com/shop/live-access

2. Certificering

 • Eén certificering op een vakgebied naar keuze
 • Van 1 juli 2017 t/m 30 juni 2018 kan de certificering afgenomen worden
 • Je krijgt standaard een Cloudcertificering (CER0006). Indien je certificering hier niet bijstaat, dan kan deze (CER006) eenmalig omgezet worden naar een standaard Associate of Professional certificering naar keuze.

  Meer info: https://training.sap.com/shop/certification/


SPELREGELS VOORDEELBUNDEL:

Afbeelding


Recording webinar | dinsdag 9 mei

Ben je benieuwd hoe de Learning Hub eruit ziet? Of wil je alvast enige uitleg
over de hub? Op dinsdag 9 mei organiseerden Marjolein de Wit en Marcel Lemans van SAP Education een webinar waarin de SAP Learning Hub werd gepresenteerd.


De onderwerpen die aan bod zijn gekomen tijdens deze webinar:

Introductie SAP Learning Hub
- Content
- LiveAccess
- Learning Room
- Uitleg voordeelbundel

Demo
- hoe kun je navigeren
- hoe kun je de content benaderen
- hoe kun je voor content zoeken
- hoe kun je deelnemen aan een Learning Room
- het volgen van opleidingspaden
- leren over innovaties
- je nieuwe vaardigheden oefenen op het LiveAccess systeem, hoe vraag je dit aan
- certificaat van deelname printen
- en meer...

Q&A


NOTE:
De recording van deze webinar is inmiddels beschikbaar. Om de webinar terug te kijken dien je een account aan te maken. Het aanmaken van een account kost niet al te veel tijd.

Klik hiervoor op onderstaande links.
•    VNSG Learning Hub Webinar 2017
•    Alle training in de SAP Learning Hub


De registratie is geopend!

Je kunt van dinsdag 18 april 2017 tot en met vrijdag 16 juni 2017 inschrijven voor de tijdelijke aanbieding van de collectieve inkoop van de SAP Learning Hub of de SAP Learning Hub met extra bundel. Na deze datum is deelname aan het collectief niet meer mogelijk en kun je derhalve geen gebruik meer maken van deze aanbieding.


Na inschrijving ontvang je een contract voor deelname aan de collectieve inkoop van de Learning Hub alsmede de factuur voor je deelname.


Je krijgt deze uitnodiging, omdat je een profiel hebt in onze portal. Ken je collega’s die ook geïnteresseerd zijn in de SAP Learning Hub? Stuur deze tijdelijke aanbieding dan door!


Toegangsbescheiden SAP Learning Hub

De toegangsbescheiden worden uiterlijk 1 juli 2017 door SAP Education verstrekt aan de deelnemers van deze actie.


Meer informatie

Heb je vragen over de SAP Learning Hub dan kun je contact opnemen met SAP Education via telefoonnummer 073-6457740 of per mail via education.netherlands@sap.com.


 Voorwaarden

 • Deze aanbieding is alleen mogelijk bij een collectieve inkoop van de Learning Hub door minimaal 300 personen uit het ledenbestand van de VNSG.
 • Indien de inschrijvingen voor de collectieve inkoop op de sluitingsdatum (16 juni 2017) minder dan 300 personen bedraagt wordt de collectieve inkoopactie ingetrokken. Er kan dan geen beroep worden gedaan op de collectieve prijs van €800,--* alsmede op de éénmalige prijs van de voordeelbundel van €400,-- per gebruiker.

  * dit bedrag is exclusief € 10,-- administratiekosten per transactie
 • Per bedrijfslidmaatschap van de VNSG kunnen maximaal 30 personen zich registeren voor de collectieve inkoopactie.
 • De getekende contracten dienen uiterlijk 30 juni 2017 in het bezit te zijn van de VNSG.
 • Na inschrijving worden je gegevens automatisch opgenomen in de database van de VNSG. Indien je nog geen VNSG-account hebt wordt er een account aangemaakt waarna je de inloggegevens ontvangt. Vanuit dit account word je op de hoogte gehouden van nieuws en activiteiten op VNSG en SAP gebied.
 • U kunt gebruik maken van de Learning Hub van 1 juli 2017 t/m 30 juni 2018. Automatische verlenging van het contract vindt niet plaats.
 • Toegang tot de Learning Hub is persoonsgebonden (named user) en mag niet worden gedeeld met anderen. Misbruik wordt gestraft.
 • De deelnemer is verantwoordelijk voor de licentie.

 

Recording webinar over SAP Learning Hub

Ben je benieuwd hoe de Learning Hub eruit ziet? Of wil je alvast enige uitleg over de hub? Op dinsdag 9 mei organiseerden Marjolein de Wit en Marcel Lemans van SAP Education een webinar waarin de SAP Learning Hub werd gepresenteerd.

De recording van deze webinar is inmiddels beschikbaar. Klik hiervoor op onderstaande links.
•    VNSG Learning Hub Webinar 2017
•    Alle training in de SAP Learning Hub

Waarom meedoen?

AfbeeldingGabi Schneinert, werkzaam bij bij Rheinmetall, vertelt waarom zij hebben deelgenomen aan de collectieve inkoop van de SAP Learning Hub.

Alle voordelen op een rij!

Partners VNSG

Afbeelding

 AfbeeldingAfbeelding

Collectieve inkoop voor SAP Learning Hub gestart!

Leden van de VNSG krijgen nu met een flinke korting een jaar lang toegang tot de SAP Learning Hub met daarin alle online cursussen van SAP (ruim 6000!). Daarnaast is het collectief éénmalig uitgebreid met een voordeelbundel bestaande uit een Live Access systeem en een certificering. Een unieke aanvulling op de SAP Learning Hub!

Schrijf je in van 18 april t/m 16 juni!

Bekijk de aanbieding en meld je aan

Contact over SAP Learning Hub

Heb je verdere vragen over de SAP Learning Hub? Neem dan contact op met SAP Education via telefoonnumer 0800-020 0009 of per mail via education.netherlands@sap.com.