SAP Business One

AfbeeldingUw bedrijfssoftware is cruciaal voor uw succes. U wilt deze ruggengraat van uw bedrijfsprocessen dan ook optimaal inzetten. U hoeft hierin als gebruiker van SAP Business One (SBO) niet alleen te staan. Want u kunt uw kennis en ervaring vergroten binnen onze actieve SBO-community van collega-gebruikers, die met 200 aangesloten bedrijven een van de grootste ter wereld is.

Programma voorjaar 2017

Voor het eerste half jaar van 2017 staan 4 sessies gepland. 4 Sessies waar je voor naar Den Bosch moet komen.


Sessies waar je praktische tips krijgt over verschillende modules in SAP Business One en met collega-gebruikers, partners èn zelfs ontwikkelaars, kunt sparren over bepaalde oplossingen.


Noteer de data vast in je agenda zodat je er bij kunt zijn als een sessie voor jouw bedrijf relevant zou kunnen zijn.


  • Woensdag 15 februari van 10.00 – 12.00 uur | SAP Business One Productie
  • Woensdag 29 maart van 10.00- 12.00 uur | De service module in SAP Business One en Browser acces (nieuw in 9.2)
  • Woensdag 10 mei van 09.30 - 15.00 uur | Productbeïnvloeding in SAP Business One
  • Dinsdag 13 juni van 10.00 - 12.00 uur | Integraties met standaard SAP Business One software


Meer informatie vind je in onderstaande evenementenkalender.

Laatste nieuws

Online community

Dé plek waar SBO-leden vragen kunnen stellen en hun kennis en ervaring met elkaar kunnen delen. Een platform waar SBO-leden elkaar helpen in het oplossen van problemen uit de dagelijkse praktijk.


Afbeelding


Ga naar online community

Evenementen

Handige tips

Meer weten over de nieuwste SBO-versie 9.2?
In de online community staat de opgenomen webinar van Cornee Boorsma van SAP Nederland. Via http://bit.ly/23DFNA3 kom je meer te weten.

Googelen
Een andere tip die ook op de online community is gedeeld gaat overgoogelen’ in SAP Business One. Nieuwsgierig? Klik dan op deze link: http://bit.ly/1XuIMXz

Lidmaatschap

De VNSG heeft een speciaal lidmaatschap voor SAP Business One-gebruikers. 

Meer informatie en aanmelden

Rudi Sluiter | Algemeen directeur van Caprice baksteen - B.V. Steenfabriek Huissenswaard

Afbeelding“Sessies bij de VNSG vind ik altijd leerzaam. Ik probeer de meeste sessies bij te wonen, want het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op SBO-gebied. SAP blijft bouwen aan de programmatuur en daar zitten voor ons nog wel eens belangrijke verbeteringen bij."

Vandaag vond ik het verhaal van SAP Nederland erg interessant, HANA kwam daarbij ook aan de orde. Wij hebben HANA nog niet draaien, maar het is wel een interessante optie voor de toekomst. Bij ons is het van groot belang om de voorraad actueel te houden. Momenteel hebben wij zo’n 40 miljoen stenen op voorraad, 150 verschillende soorten welke zijn verdeeld over verschillende batches. Eén keer per kwartaal tellen we ze allemaal.

Van huis uit ben ik een IT’er en het blijft me toch altijd prikkelen om te sleutelen aan het systeem. Door actief te zijn bij de VNSG blijven we op de hoogte en kunnen we beter in gesprek gaan met onze partner. Zo kunnen we tegen onze partner zeggen: hé ik heb dit gezien! Hoe werkt dat? Om dat vervolgens in een test omgeving te gaan testen.”

Hans Beumer | Manager operations bij Endomed B.V.

Afbeelding

“Eigenlijk probeer ik jaarlijks deel te nemen aan de VNSG-activiteiten voor Business One. Je wordt hier op de hoogte gebracht van vernieuwingen in de software of aanpassingen n.a.v. een nieuwe versie. Het is namelijk een continue proces. Door met anderen te praten hoor je of je het goed doet of dat het juist ook anders kan.”