Winnaar VNSG fotowedstrijd 2015


Voorgaande jaren stond de ‘de oranje touch’ centraal, maar de opdracht voor dit jaar was compleet anders. Namelijk: maak een foto in de nieuwe VNSG huisstijl; Kleurrijk, Verbindt & Versterkt! Even wennen, maar de nieuwe opdracht heeft geleid tot mooie en bijzondere foto’s met ieder een eigen verhaal.


De winnaar van de VNSG fotowedstrijd 2015 is Pieter de Jong, werkzaam bij SAP Nederland. Onze professionele fotograaf licht haar keuze toe:

“De winnende foto van Pieter de Jong visualiseert alle elementen van de VNSG fotowedstrijd en de vernieuwde uitstraling van de VNSG: Kleurrijk, Verbindt & Versterkt!

De foto, deze zomer door Pieter gemaakt tijdens RainBowRun040 in Eindhoven, is zeer kleurrijk met lopers die in vrolijke kleuren zijn gedompeld. Bovendien bevat het een verbindende factor doordat zij allemaal voor hetzelfde doel lopen; in dit geval voor de strijd tegen ALS. Het feit dat er zovelen zijn, versterkt ook nog eens het beeld. De poederachtige kleuren in combinatie met een mooie scherptediepte die je vanzelf meeneemt van de ene naar de andere loper, zorgen bovendien voor een gebalanceerde foto waarin je de zomer proeft.”


Pieter, gefeliciteerd en de Samsung Smart camera komt jouw kant op!


Winnaars publieksprijs

Voor het eerst is er ook een nieuwe dimensie toegevoegd aan de fotowedstrijd: een publieksprijs. Een selectie van tien foto’s is gedeeld op de Facebookpagina van de VNSG. De drie foto’s met de meeste likes maakten kans op een leuke prijs. Een spannende race om de eerste plek, maar uiteindelijk heeft het drie terechte winnaars opgeleverd.


  Peter Hofman, werkzaam bij SuikerUnie | 208 likes       
Damrak, Amsterdam

  Martin Nijhuis, werkzaam bij NS | 189 likes                       
Marsaxlokk, Malta

  Astrid Harreman, werkzaam bij Aepex |  86 likes                   
Bruidspaar in Klungklung, Bali


De winnaars van de publieksprijs hebben een cadeaubon van Albelli verdiend. De mooiste herinneringen kunnen zij bewaren in een fotoalbum, op een canvasdoek of via andere mogelijkheden bij Albelli. Daarnaast krijgen zij  een handige gadget om selfies te maken.


Alle deelnemers, bedankt voor het delen van je vakantieherinneringen. We hebben genoten van jullie foto’s en verhalen. Tot volgend jaar!Partners VNSG

Afbeelding

 AfbeeldingAfbeelding

Meest gelezen

Het VNSG Magazine

Afbeelding

Het nieuwe VNSG Magazine staat online! 

VNSG Magazine verschijnt 4 keer per jaar.
Het is hét vakblad voor alle SAP-gebruikers
in Nederland en Vlaanderen.

September 2017