Winnaar VNSG fotowedstrijd 2015


Voorgaande jaren stond de ‘de oranje touch’ centraal, maar de opdracht voor dit jaar was compleet anders. Namelijk: maak een foto in de nieuwe VNSG huisstijl; Kleurrijk, Verbindt & Versterkt! Even wennen, maar de nieuwe opdracht heeft geleid tot mooie en bijzondere foto’s met ieder een eigen verhaal.


De winnaar van de VNSG fotowedstrijd 2015 is Pieter de Jong, werkzaam bij SAP Nederland. Onze professionele fotograaf licht haar keuze toe:

“De winnende foto van Pieter de Jong visualiseert alle elementen van de VNSG fotowedstrijd en de vernieuwde uitstraling van de VNSG: Kleurrijk, Verbindt & Versterkt!

De foto, deze zomer door Pieter gemaakt tijdens RainBowRun040 in Eindhoven, is zeer kleurrijk met lopers die in vrolijke kleuren zijn gedompeld. Bovendien bevat het een verbindende factor doordat zij allemaal voor hetzelfde doel lopen; in dit geval voor de strijd tegen ALS. Het feit dat er zovelen zijn, versterkt ook nog eens het beeld. De poederachtige kleuren in combinatie met een mooie scherptediepte die je vanzelf meeneemt van de ene naar de andere loper, zorgen bovendien voor een gebalanceerde foto waarin je de zomer proeft.”


Pieter, gefeliciteerd en de Samsung Smart camera komt jouw kant op!


Winnaars publieksprijs

Voor het eerst is er ook een nieuwe dimensie toegevoegd aan de fotowedstrijd: een publieksprijs. Een selectie van tien foto’s is gedeeld op de Facebookpagina van de VNSG. De drie foto’s met de meeste likes maakten kans op een leuke prijs. Een spannende race om de eerste plek, maar uiteindelijk heeft het drie terechte winnaars opgeleverd.


  Peter Hofman, werkzaam bij SuikerUnie | 208 likes       
Damrak, Amsterdam

  Martin Nijhuis, werkzaam bij NS | 189 likes                       
Marsaxlokk, Malta

  Astrid Harreman, werkzaam bij Aepex |  86 likes                   
Bruidspaar in Klungklung, Bali


De winnaars van de publieksprijs hebben een cadeaubon van Albelli verdiend. De mooiste herinneringen kunnen zij bewaren in een fotoalbum, op een canvasdoek of via andere mogelijkheden bij Albelli. Daarnaast krijgen zij  een handige gadget om selfies te maken.


Alle deelnemers, bedankt voor het delen van je vakantieherinneringen. We hebben genoten van jullie foto’s en verhalen. Tot volgend jaar!Collectieve inkoop voor SAP Learning Hub gestart!

Leden van de VNSG krijgen nu met een flinke korting een jaar lang toegang tot de SAP Learning Hub met daarin alle online cursussen van SAP (ruim 6000!). Daarnaast is het collectief éénmalig uitgebreid met een voordeelbundel bestaande uit een Live Access systeem en een certificering. Een unieke aanvulling op de SAP Learning Hub!

Schrijf je in van 18 april t/m 16 juni!

Bekijk de aanbieding en meld je aan

Partners VNSG

Afbeelding

 AfbeeldingAfbeelding

Meest gelezen

Het VNSG Magazine

Afbeelding

Het nieuwe VNSG Magazine staat online! 

VNSG Magazine verschijnt 4 keer per jaar. Het is hét vakblad voor alle SAP-gebruikers in Nederland en Vlaanderen.

Maart 2017

Beïnvloedingsprogramma's

Als klant kun je invloed uitoefenen op SAP Development waardoor jouw software straks nog meer doet wat je wilt.

Lees meer over de mogelijkheden om SAP-oplossingen te verbeteren!

Beïnvloeding van SAP

Bekijk de nieuwste updates van VNSG bloggers!

  • Veel succes met je training! | Blog Richard Benschop
  • Toegevoegde waarde van objectgeoriënteerd programmeren met ABAP | Blog Ben Meijs
  • Van Big Data naar Big impact | Blog Mendel Koerts

VNSG blogs

Internationaal

De VNSG maakt sinds 2007 onderdeel uit van het SAP User Group Executive Network (SUGEN). SUGEN is opgericht om de informatie-uitwisseling en kennisdeling tussen SAP gebruikersgroepen te stimuleren en om de samenwerking met SAP op strategische onderwerpen te coördineren. Het is een netwerk van 20 gebruikersgroepen verdeeld over 6 continenten.

Internationaal