Succesvolle ochtendsessie over ‘Verkoop tools in SAP Business One’

Op woensdag 9 maart hebben Jan Willem de Bruijn, Xander van ’t Hof en Marit Polman van Serac een interactieve sessie verzorgd over Verkooptools in SBO. Een onderwerp dat  een schot in de roos bleek want alle stoelen waren bezet door met name SBO leden die iets met ‘verkoop’  te maken hebben.


Veel nieuwe gezichten die de ins & outs van de verschillende verkooptools wilden leren kennen.  Hoe beheer je het CRM gedeelte, waarom is het belangrijk en wat kun je er zoal mee? Wat doe je met het activiteitenscherm en wat met opportunity’s? Maak je gebruik van Campagnes en/of Prijshiërarchie?

Veel interessante en voor vele, nieuwe weetjes komen langs.  Het belang om hier goed en éénduidig mee om te gaan binnen een bedrijf wordt toegelicht want dan kun je  het meeste uit SAP Business One halen.

Ook de B1 App wordt besproken. Real time data zijn inzichtelijk ,de app kan direct gekoppeld worden aan de SBO database en is met name handig voor (verkoop)medewerkers in de buitendienst.

Bedenk vooraf heel goed waarom je met je verkoop ‘online’ wilt gaan. Dat is de laatste boodschap die Jan Willem de Bruijn deze ochtend aan de aanwezige SBO –leden mee geeft. Een online verkoopkanaal  moet een toegevoegde waarde hebben. Daarnaast moet je er altijd voor zorgen dat je online verkoopkanaal gekoppeld is aan je SBO-database zodat prijzen één-op-één overgenomen worden.

De gehele presentatie kun je hier bekijken.

Afbeelding

 

 

Plaats reactie

Even geduld a.u.b.

Partners VNSG

Afbeelding

 AfbeeldingAfbeelding

Lidmaatschap

De VNSG heeft een speciaal lidmaatschap voor SAP Business One-gebruikers. 

Meer informatie en aanmelden