SAP Business One Productbeïnvloeding

 

Door José Vrijhoef | 31.01.2017  14.56

 

Je hebt vast wel eens van die momenten dat je aan het werk bent in SAP Business One en dat sommige processen niet logisch lijken? Of dat dingen niet kunnen terwijl dat voor jou wel handig zou zijn?


Op woensdag 10 mei krijg je de kans om deze issues met SAP Business One ontwikkelaar Ari Schapira te bespreken.


Ari komt die dag met een paar collega’s, vanuit Israël naar Den Bosch, om samen met jou als SBO-gebruiker, te praten over het product SAP Business One. Want wie weet beter dan jij als gebruiker, welke veranderingen en aanpassingen het product SAP Business One verbeteren of gebruiksvriendelijker kunnen maken?


Het is redelijk uniek dat gebruikers met ontwikkelaars om de tafel zitten maar voor de ontwikkelaars zó belangrijk dat ze nu voor de derde keer hiervoor naar Nederland komen. Dit is hèt ultieme moment om je issues rechtstreeks bij de productontwikkelaars neer te leggen en direct te horen of ze er iets mee kunnen doen en eventueel op welke termijn.


Via het inschrijfformulier kun je jouw issues indienen en dan bij voorkeur in de Engelse taal. Wij sturen deze dan vast door zodat de ontwikkelaars zich hierop kunnen voorbereiden. Inventariseer de komende weken welke issues er zijn voor jouw bedrijf en schrijf je in voor deze bijzondere sessie die van 10.00 -15.00 uur zal plaatsvinden in Den Bosch!


Let op:
10 mei lijkt nog ver weg maar omdat er vluchten geboekt moeten worden vanuit Israël is het belangrijk om begin april te weten of er voldoende animo is voor deze sessie.


Wil je erbij zijn? Schrijf je dan nu in.

 

 

 

Plaats reactie

Even geduld a.u.b.

Partners VNSG

Afbeelding

 AfbeeldingAfbeelding

Lidmaatschap

De VNSG heeft een speciaal lidmaatschap voor SAP Business One-gebruikers. 

Meer informatie en aanmelden