SAP Business One Productbeïnvloeding | woensdag 10 mei

 

Door José Vrijhoef | 06.04.2017  09.35

 

In gesprek met.....


Het is redelijk uniek dat productontwikkelaars samen met gebruikers om de tafel zitten om te praten over 'hun' product. Eigenlijk is dat jammer want wie weet er beter dan de gebruiker zelf, wat je nodig hebt, wat je van een product verwacht.


Dat is ook de reden dat SBO-ontwikkelaar Ari Schapira met een aantal collega's vanuit Israël naar Nederland komt. Juist omdat ook zij een rechtstreeks gesprek met de gebruikers zó belangrijk vinden. Hierdoor kunnen zij hun product steeds verbeteren.


Voor jou als gebruiker is dit hèt ultieme moment om je issues rechtstreeks bij de productontwikkelaars neer te leggen en direct te horen of ze er iets mee kunnen, of ze er iets mee willen doen èn eventueel op welke termijn.


Dus..... zijn er vanuit jouw ervaring zaken die je graag anders of gebruiksvriendelijker zou zien in SAP Business One? Of loop je ergens tegenaan en weet je niet hoe je het op moet lossen?


Kom dan op woensdag 10 mei naar Den Bosch en bespreek het. Jij kunt dat zelf het beste want jij komt het tegen.


Agenda

Ontvangst is vanaf 9.45 uur. Om 10.00u start de sessie. Van 12.00 -12.45 uur is de lunch waarna de sessie weer voortgezet wordt. Om uiterlijk 15.00 uur willen we de sessie beëindigen.


 

Aanmelden

Meld je hier aan voor deze dag.


Locatie

SAP Nederland
Amerikastraat 10
5232 BE ’s-Hertogenbosch
Begane grond: Zaal Neptunes

 

 

Plaats reactie

Even geduld a.u.b.

Partners VNSG

Afbeelding

 AfbeeldingAfbeelding

Lidmaatschap

De VNSG heeft een speciaal lidmaatschap voor SAP Business One-gebruikers. 

Meer informatie en aanmelden