Rondom de tafel op 9 juni

Waar kun je beter ervaringen uitwisselen met andere SBO-gebruikers dan bij de VNSG zelf? En wie kan je het beste laten zien hoe een probleem is opgelost? Een mede-gebruiker natuurlijk.

Dat is de reden waarom de VNSG op 9 juni een speciale bijeenkomst organiseert. Geen kant en klare presentaties van deskundigen maar verhalen van collega SBO-gebruikers. Gewoon aan een tafel zitten, van elkaar horen waar je mee bezig bent, vragen kunnen stellen en antwoorden of toch minimaal inspiratie krijgen. We hebben twee vrijwilligers die met hun verhaal de aftrap geven voor een interessante middag.

Simon Sants van Jasno Shutters zal twee onderwerpen aansnijden:

  • Nadat een dealer in een web applicatie zijn bestelling heeft samengesteld wordt er een XML bestand op onze server afgeleverd die door iBolt wordt opgepakt en in SAP geplaatst.
  • Middels Coresuite kunnen wij vanuit een verkooporder veel sneller inkooporders aan laten maken, dit scheelt veel klikken en levert dus veel tijdwinst.

Robert Jan Ruwers van Arnold Suhr geeft een opsomming van de mogelijkheden die het gebruik van CoreSuite samen met SAP Business One zijn bedrijf biedt. SBO kun je op veel manieren gebruiken maar voor Arnold Suhr is de koppeling met CoreSuite een hele veelzijdige gebleken.

En daar blijft het niet bij, want iedereen mag zijn ervaringen en/of vragen tijdens de sessie inbrengen. (Eigenlijk hopen we daar ook op :-) )

 
De grote tafel is op dinsdag 9 juni bij SAP in Den Bosch gereserveerd. Vanaf 13.00 uur is de ontvangst en de sessie is van 13.30 -16.30 uur.

Kom jij ook?

 

 

Plaats reactie

Even geduld a.u.b.

Partners VNSG

Afbeelding

 AfbeeldingAfbeelding

Lidmaatschap

De VNSG heeft een speciaal lidmaatschap voor SAP Business One-gebruikers. 

Meer informatie en aanmelden