In gesprek met SBO-ontwikkelaars op 9 november


Door José Vrijhoef | 06.09.2016  11.53

 

Al eerder heb ik bericht over de bijzondere bijeenkomst over productbeïnvloeding. Een meeting waarvoor ontwikkelaars van SAP Business One, vanuit Israel en Tsechië, naar Nederland komen om met u als gebruiker te praten over de mogelijkheden van, en eventuele problemen mèt het product SAP Business One.


U wilt voor uw bedrijf een goed en functioneel systeem en zij willen een zo’n goed mogelijk product afleveren. Daar hebben zij uw hulp bij nodig want u, als gebruiker weet als geen ander, waar de schoen wringt. Loopt u ergens tegenaan en denkt u: “wat jammer dat dat niet kan!” of “zou dat ook kunnen?”  realiseert u zich dan dat deze SBO-ontwikkelaars dat graag horen. Daarvoor komen ze naar Nederland om van u te horen hoe binnen een bedrijf bepaalde processen lopen en hoe zij daar op in kunnen spelen om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.


Soms zijn het hele simpele dingen zoals een veld geschikt maken voor meerdere tekens maar soms kan het ook heel ingewikkeld zijn.


Ik nodig u uit om op 9 november naar Den Bosch te komen om uw issues te bespreken. Dat lijkt nog heel ver weg maar omdat er vluchten geboekt moeten worden en we zeker willen weten dat deze mannen niet voor niets komen hebben we een deadline gesteld èn een minimum aantal deelnemers. Aanmelden kan daarom tot en met 20 september via: https://nl.surveymonkey.com/r/beinvloeding2016


Indien u zich aanmeldt ontvangt u eind september een bevestiging en rekenen we ook op uw komst!


Op het aanmeldingsformulier kunt u (een aantal) items aangeven waar u tegenaan loopt. Deze punten mag u ook later nog via de mail naar mij sturen. Ik stuur dit dan naar de ontwikkelaars zodat zij zich alvast kunnen voorbereiden.

 

 

Plaats reactie

Even geduld a.u.b.

Partners VNSG

Afbeelding

 AfbeeldingAfbeelding

Lidmaatschap

De VNSG heeft een speciaal lidmaatschap voor SAP Business One-gebruikers. 

Meer informatie en aanmelden