Een nieuw gezicht voor de VNSG

Beide zijn een direct gevolg van de koers die we twee jaar geleden hebben ingezet. Daarin is naast kennisoverdracht en kennisdeling meer aandacht voor het beïnvloeden van SAP ten gunste van de gebruikers.

Twee jaar geleden besloot het bestuur van de VNSG tot een beleid gebaseerd op vier speerpunten. De eerste is het beïnvloeden van de product- en supportstrategie van SAP. De tweede is dat de VNSG dé vertegenwoordiger wil zijn van alle SAP-gebruikers, dus ook van gebruikers van software die door SAP is overgenomen. De derde is dat de VNSG hét kennisplatform voor SAP wil zijn en als vierde heeft de organisatie het doel alle SAP-gebruikers met elkaar te verbinden.

Directeur Rob van der Marck van de VNSG: "Het bestaansrecht van de VNSG begon bij kennisdeling en netwerken maar in de loop der jaren won beïnvloeding steeds meer aan belang. Wij vonden dan ook dat onze ambities een andere visualisering verdiende. Het oude logo, met de tekstballonnen, was ook al tien jaar oud. Het nieuwe is een heel krachtig beeldmerk. Het laat een uitgebreid pallet van bewegende kleuren zien, wat staat voor de grote diversiteit van onze leden.

De VNSG verbindt hen met kennis en informatie en bundelt al deze krachten tot een stevig geluid richting SAP. Een echte pay-off hadden we niet, al hanteerden we af en toe de slogan 'Van gebruikers, voor gebruikers'. Onze nieuwe regel gaan we wel consequent als pay-off voeren. Die is: 'VNSG - Verbindt. Versterkt.' Deze nieuwe identiteit symboliseert nog beter onze ambities die meegroeien met de wensen en behoeften van onze leden."

Bekijk hier het introductiefilmpje!

Plaats reactie

Even geduld a.u.b.

Partners VNSG

Afbeelding

 AfbeeldingAfbeelding

Lidmaatschap

De VNSG heeft een speciaal lidmaatschap voor SAP Business One-gebruikers. 

Meer informatie en aanmelden