Zoek je SAP kennis? Bij de Learning Hub ligt het op een plek. Ik doe de komende collectieve inkoop weer mee!” | Frans Metselaar, Nationale Nederlanden

Frans Metselaar (Nationale Nederlanden) was nog niet bekend met de Learning Hub, maar is razend enthousiast: “zoek je SAP kennis? Dan is de Learning Hub aan te raden. Alle informatie ligt op een plek”.

 

“Voorafgaand was ik nog niet bekend met de Learning Hub. Ik had er wel eens over gelezen, maar nog niet verder gekeken. Ik kende de mogelijkheden ook nog niet.


Enerzijds maak ik gebruik van de Learning Hub vanwege de kosten. Het is vrij goedkoop om zo aan je trainingen te komen. Anderzijds het tijdsaspect. Je kunt alles doen wanneer het jou uitkomt en alle trainingen zijn binnen handbereik.


Als je gebruik wilt maken van de Learning Hub vraagt dat wel zelfdiscipline. Zelf ben ik bezig met Solution Manager en de certificering ervan. In eerste instantie waren niet alle cursussen beschikbaar. Ik heb dit aangekaart en uiteindelijk zijn deze ook beschikbaar gesteld. Ik heb nog niet overal gebruik van gemaakt. Zo ben ik gewezen op de Learning Rooms. Dit zijn chatsessies waarin je je vragen kunt stellen en antwoord krijgt van een specialist. Learning Rooms zijn vergelijkbaar met SAP JAM.

 
De Learning Hub is toegankelijk. Er is veel informatie beschikbaar en de kwaliteit is goed. De vrij lage prijs zorgt ervoor dat ik toch cursussen kan doen om up-to-date te blijven. Daarnaast ben je niet zomaar je mensen een hele dag kwijt. Ik doe het in mijn eigen tijd.


Zoek je SAP kennis? Bij de Learning Hub ligt het op een plek. Ik doe de komende collectieve inkoop weer mee!”

Meer informatie over deze unieke samenwerking tussen SAP en VNSG.

 

 

Meest gelezen