Zet deze VNSG evenementen alvast in je agenda!

 

Door Mientje Paais | 25.01.2017  10.29

 

 
VNSG Developersdag | 16 maart
Net als afgelopen jaar organiseert de focusgroep Custom Development ook dit jaar de Developersdag. Meer informatie volgt over dit evenement speciaal opgezet voor alle developers in Nederland en Vlaanderen.

Meer informatieCode4Good Hackathon | 31 maart & 1 april
Ben jij een creatieve developer? En wil je een bijdrage leveren aan belangrijke maatschappelijke thema’s? Reserveer dan 31 maart & 1 april 2017 in je agenda en neem deel aan onze Code4Good Hackathon waarbij je in 24 uur een werkend prototype bouwt van een maatschappelijk relevante applicatie op het SAP HANA Cloud Platform.

Meer informatieVNSG Enterprise Asset Management dag | 6 april
Er spelen diverse, belangrijke ontwikkelingen op het EAM-vakgebied. Daarom wil wil focusgroep EAM in een dag diverse onderdelen van het EAM-vakgebied op de agenda zetten. Zet alvast deze datum in je agenda. Meer informatie is verkrijgbaar bij de focusgroep.

Meer informatieVNSG Themadag Business- en ERP-transformatie in de praktijk | 13 april
Focusgroep Advanced Delivery Management organiseert een themadag waarbij eindgebruikers vertellen hoe zij succesvol transformatie op verschillende onderdelen binnen de business en op ERP-vlak hebben aangepakt. De concrete toepassingen van SAP technologieën en methodologieën staan dan ook centraal tijdens deze dag. Meer informatie volgt via de mail.

Website focusgroepVNSG SAP International Integration Day | 9 mei
De VNSG organiseert op dinsdag 9 mei een internationale integratiedag samen met de  International Focusgroup for PI (IFG for PI) en SAP development.

Meer informatieVNSG HR Village| 16 mei
Op dinsdag 16 mei organiseert de focusgroep HR de HR Village. Tijdens dit evenement wordt een aantal relevante ontwikkelingen en trends voor HR-mensen op een rij gezet op het gebied van SAP HCM, SAP SuccessFactors en andere gerelateerde SAP-oplossingen.

Meer informatieVNSG BI evenement Simple Analytics | 18 mei
Op 18 mei wil focusgroep BI een dag organiseren vol in-depth sessies speciaal voor BI-specialisten met als centrale vraag: "Wordt BI ook Simple Analytics?" Meer informatie is verkrijgbaar bij de focusgroep.

Website focusgroepDe IT-organisatie van de toekomst | 8 juni
Hoe ziet de IT-organisatie uit van de toekomst?  Welke tools & skills zijn nodig om naast een service provider ook een innovatie enabler te kunnen zijn? De VNSG wil in samenwerking met SAP, de focusgroep Center of Excellence en expertisepartners deze vragen beantwoorden op donderdag 8 juni. Meer informatie is bij de VNSG op te vragen.

Email

 

Bekijk hele aanbod van VNSG evenementen op onze evenementenkalender.

Meest gelezen