"Zeker de zaken met betrekking tot Security waren interessant, het is confronterend hoe (on)veilig systemen zijn" | Peter Schults, Oliver IT

 


VNSG Themadag Digital Business Transformation | 7 april

“De themadag Digital Business Transformation vind ik voor grote delen interessant. Zeker de zaken met betrekking tot Security. Het is confronterend hoe (on)veilig systemen zijn. In de laatste presentatie die ik heb bijgewoond is de onveiligheid van een systeem aangetoond door live hacking. Dit geeft mij de trigger dat wij als Oliver-it hier ook de focus op moeten houden. Niet alleen voor klanten, maar ook intern. Mijn collega heeft zich al eens verdiept in Security, maar hij moet er volgens mij toch verder mee gaan.


Er hangt vandaag een leuke sfeer en er wordt gepusht voor interactie. In de loop van de dag is dit ook meer gebeurd. Het heeft even wat tijd nodig, maar uiteindelijk zijn er interessante discussies ontstaan. Het is ook best lastig. Voor mij is zo’n themadag ook een soort reünie met mensen waarmee ik de afgelopen jaren heb mogen samenwerken. In het verleden heb ik me vrijwillig ingezet voor de VNSG en als ik hier rondloop kom ik veel bekende gezichten tegen.”

Peter Schults | Oliver IT

 
Afbeelding     Afbeelding    Afbeelding

 

 

Meest gelezen