Workforce of the Future Day

 

Door Nicole Veltman | 15.08.2017  15.47

 

Wil jij weten hoe hot (IT) topics in de echte wereld binnen bedrijven succesvol worden toegepast op HR, marketing of IT afdelingen? Wat je moet doen om jezelf goed te positioneren en je netwerk uit te breiden? En welke tips en tricks je toe moet passen om rust te pakken in je drukke leven en om je (persoonlijke) doel(en) te behalen?

Vind de antwoorden op deze vragen en meer tijdens de Workforce of the Future Day op 7 december.


Voor wie is het evenement interessant?

Voor alle young professionals tussen de 23 en 35 jaar oud die werken met HR, marketing, IT en consulting. Ben jij  bezig met je toekomst en hoe je vooruit komt? Dan zien we je graag op donderdag 7 december.


Tijd
De Workforce of the Future Day vindt plaats van 13.00 u  – 17.00 u. Aanmelden kan vanaf 12.30u


Programma
Op dit moment zijn we druk bezig met het vinden van de juiste sprekers voor de onderwerpen die we hebben. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste sprekers en informatie rondom het evenement? Wordt dan lid van onze Jong VNSG LinkedIn pagina.


Locatie

Het evenement wordt gehouden bij de KVNB, Woudenbergseweg 56-58 3707 HX in Zeist.


Prijs

Om de Workforce of the Future Day zo laagdrempelig mogelijk te houden is het evenement gratis* te bezoeken.

*Heb je je aangemeld en kom je niet zonder af te melden? Dan zijn wij genoodzaakt om 50 euro in rekening te brengen i.v.m. gemaakte kosten. Afmelden kan door een mail te sturen naar Nicole.veltman@vnsg.nl


Meld je aan!

Aanmelden kan door je gegevens in te vullen via onderstaande link:

AANMELDEN


Vragen
Heb je naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen? Stuur dan een mail naar Nicole.veltman@vnsg.nl of bel naar 06-30501436

 

 

Meest gelezen