Winnaar VNSG fotowedstrijd 2016

Door Marissa Heymans | 31.10.2016  15.03


Tijdens de zomermaanden hebben we genoten van alle inzendingen voor de VNSG fotowedstrijd 2016. Leden stuurden hun mooiste foto in met ieder zijn eigen verhaal om kans te maken op de felbegeerde hoofdprijs. Er was één voorwaarde. De foto dient ten minste één element van de VNSG huisstijl te bevatten; Kleurrijk, Verbindt & Versterkt!


De winnaar van de VNSG fotowedstrijd 2016 is Gerard Zegers, werkzaam bij Maxeda DIY/Praxis. Onze professionele fotograaf Doroté van der heijden licht haar keuze toe:

Afbeelding
“Ik heb gekeken naar het totale plaatje. De compositie, belichting en originaliteit. Er zitten meer mooie beelden bij, maar die zijn niet zo uniek als de foto van Gerard.

Voor mij is deze foto de winnaar, want de foto is kleurrijk en het aantal flesjes versterkt het beeld.”


Gerard, nogmaals gefeliciteerd en veel plezier met de Canon Powershot SX610 HS camera!


Winnaars publieksprijs
Een selectie van tien foto’s is gedeeld op de Facebookpagina van de VNSG. De drie foto’s met de meeste likes maakten kans op een leuke prijs. Een spannende race om de eerste plek, maar uiteindelijk heeft het drie terechte winnaars opgeleverd.

Winnaars publieksprijs VNSG fotowedstrijd 2016: 
1. Sander van Dillen, werkzaam bij Interdobs 110 likes 
Afbeelding
Riomaggoire, Italië

2. Martin Nijhuis, werkzaam bij WXS 93 likes 
Afbeelding
Amersfoort, Nederland

3. Fred Kool, werkzaam bij SOA People 75 likes 
Afbeelding
Zelfgemaakt bij stacaravan


De Winnaars van de publieksprijs hebben een cadeaubon van Albelli verdiend. De mooiste herinneringen kunnen zij bewaren in een fotoalbum, op een canvasdoek of via andere mogelijkheden bij Albelli. Daarnaast krijgen zij en een handige gadget om selfies te maken.


Alle deelnemers, bedankt voor het delen van je vakantieherinneringen. We hebben genoten van jullie foto’s en verhalen. Tot volgend jaar!

 

Meest gelezen