Wij doen een beroep op al onze VNSG-leden. Wij zijn namelijk op zoek naar klantverhalen!

Op 4 en 5 oktober opent 1931 Congrescentrum haar deuren voor een nieuwe editie van het VNSG Congres. De jaarlijkse update voor de SAP-community biedt je weer talloze mogelijkheden om ervaringen uit te wisselen, te netwerken en op de hoogte te blijven van de nieuwste SAP-ontwikkelingen.

Nergens anders vind je zoveel SAP-expertise bij elkaar. En dit jaar met nóg meer inhoud, een grotere variatie in programma onderdelen en verbeterde mogelijkheden om gelijkgestemden te ontmoeten, zowel in formele als informele sfeer. Het VNSG Congres verbindt én versterkt!

 

Jouw praktijkverhaal op het VNSG Congres?

Om tijdens het VNSG Congres een kwalitatief hoogwaardig programma aan te kunnen bieden, doen wij een beroep op al onze VNSG-leden. Wij zijn namelijk op zoek naar goede klantverhalen. Wil je één van de vele podia van het VNSG Congres beklimmen? Dan nodigen wij je graag uit om een abstract voor een presentatie in te dienen. Dit kan tot en met 25 maart.


Dien hier je abstract in.


Wordt je presentatie geselecteerd, dan profiteer je ook nog eens van twee dagen gratis toegang tot het belangrijkste event van de SAP-community in Nederland.
Sprekersrehearsal

Om een goed beeld van je presentatie te krijgen en daarmee de kwaliteit van het programma te waarborgen, wordt op 8 september een verplichte sprekersrehearsal georganiseerd. Noteer deze datum alvast in je agenda!


Vragen

Heb je vragen over het indienen van het abstract, dan kun je contact opnemen met Sharon Tijssen op 073–6460447 of via sprekers@vnsgcongres.nl


Afbeelding

Meest gelezen