Werk als SAP-specialist bij de AIVD mee aan betrouwbare ICT-oplossingen

 

Door Nicole Veltman | 16.05.2017  11.48

 

De AIVD ziet dagelijks toe op onze veiligheid. Betrouwbare ICT-oplossingen die onze bedrijfsprocessen ondersteunen zijn belangrijker dan ooit. Daarom zoeken wij vier ervaren SAP-professionals:

 • Specialist SAP HCM (32-36 uur)
  Jij werkt samen met je collega’s aan de continuïteit en beschikbaarheid van het SAP-landschap. Jouw focus: de HCM-modules. Met jouw communicatieskills kun je makkelijk schakelen met mensen op verschillende niveaus binnen de organisatie en ben je een volwaardig gesprekspartner voor HRM-professionals.

 • Allround Java-ontwikkelaar (32-36 uur)
  In jouw functie is geen dag hetzelfde. In een klein team ondersteun je de bedrijfsvoeringsprocessen. Je bent aanspreekpunt voor businessvertegenwoordigers en vertaalt hun functionele wensen naar bruikbare ICT-oplossingen. Je ontwikkelt enhancements, interfaces, COTS-bedrijfsvoeringssystemen en custom webapplicaties.

 • Medior specialist SAP BI/BO (32-36 uur)
  Je beheert de bestaande SAP-BI/BO-omgeving en zorgt ervoor dat alles naar behoren draait. Eisen en wensen van gebruikers vertaal je naar succesvolle oplossingen. Door jouw expertise kun je op verschillende niveaus uitstekend adviseren over de mogelijkheden en beperkingen van SAP Business Intelligence.

 • Applicatiebeheerder SAP CRM (32-36 uur)
  Binnen ons systeemlandschap richt jij je op de systemen voor de unit Veiligheidsonderzoeken. SAP CRM speelt daarin een centrale rol. Je draagt bijvoorbeeld bij aan business process redesign projecten of de realisatie en implementatie van nieuwe functionaliteiten. Opdrachten die variëren in inhoud, omvang en complexiteit.


Werken bij de AIVD

Bij de AIVD doe je werk dat ertoe doet, elke minuut van de dag. Ons werk staat midden in de samenleving: de dynamiek van politieke ontwikkelingen en verwachtingen van burgers zijn doorlopend merkbaar. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid, maar we vragen ook enige flexibiliteit van jou. Zo kun je soms ook buiten kantoortijden worden ingezet.

Meer info

Bekijk de volledige vacatures op Werkenvoornederland.nl en solliciteer direct.

 

 

 

Meest gelezen