Webinar: verbeter uw processen, controle en auditability voor SAP Finance

Woensdag 15 juni van 10.00u - 11.00u


Over Winshuttle

Maak kennis met Winshuttle, een oplossing die SAP processen en data-invoer vereenvoudigt. Dankzij een koppeling met Microsoft SharePoint en Excel, verbetert uw datakwaliteit substantieel en werkt u flexibel met SAP.
 

Webinar
Tijdens dit webinar laat Joost Hogervorst, Winshuttle Solutions Engineer van Ctac, u de kracht van Winshuttle zien. Hij zoomt daarbij specifiek in op de voordelen voor finance. En die voordelen zijn aanzienlijk. Want met één druk op de knop kopieert u financiële gegevens vanuit Excel naar een webformulier. Daarmee doorloopt u de complete workflow en u uploadt eenvoudig aanvullende documenten. Uw processen zijn op die manier altijd compliant. Na alle vereiste stappen, zoals het vier-ogen-principe en goedkeuring, komen de juiste gegevens precies waar ze horen: in uw SAP systeem.


Winshuttle biedt ook buitengewoon toegankelijke visualisatiemogelijkheden voor het monitoren van het proces. Droge cijfers in taaie rapporten? Geef in plaats daarvan inzichtelijke, aantrekkelijke presentaties waarop de business kan sturen.


Wilt u kennismaken met de kracht van Winshuttle zodat u processen eenvoudiger verbetert, compliant blijft en uw datakwaliteit opschroeft? Meld u dan aan voor het webinar van 15 juni. Is dit onderwerp interessant voor uw (finance-) collega’s? Stuur deze uitnodiging dan gerust door!

Voordelen
Het gebruik van Winshuttle draagt bij aan snellere interne processen en een snellere time to market van de producten. Bovendien tilt u de kwaliteit van uw gegevens naar een nieuw niveau. Daardoor stijgt de kwaliteit van uw business processen, de productiviteit van uw organisatie én het vertrouwen in uw SAP oplossing.
 

Over de spreker
Senior Consultant, Supply Chain bij Ctac
joost.hogervorst@ctac.nl


Bonusmateriaal
De link naar dit webinar wordt u naderhand toe gestuurd.


Wilt u deelnemen aan deze webinar? Registreren kan hier


Afbeelding


Meest gelezen