Vooraankondiging SAP S4HANA (Suite for HANA)

Tijdens het bespreken van de voorlopige resultaten van het vierde kwartaal van 2014 en het volledige jaar, heeft Bill McDermott (CEO van SAP) de VNSG inzicht gegeven in de ophanden zijnde aankondiging.

S4HANA is speciaal ontwikkeld op en voor het SAP HANA platform. Het bevat herschreven programmatuur zonder extra tussentabellen zoals aggregaten die in het verleden nodig waren om rapportages uit R/3 of de Business Suite te kunnen halen. Er wordt nu maximaal geprofiteerd van de transactionele en real-time analytische capaciteiten van SAP HANA.

De user interface is gebaseerd op SAP Fiori om de eindgebruiker een eenvoudige en verbeterde gebruikerservaring te geven. SAP heeft de VNSG en andere gebruikersgroepen, verenigd via het internationale netwerk SUGEN, van tevoren bij deze plannen betrokken en daarin de feedback vanuit diverse strategische dialogen meegenomen.

Op 3 februari zal S4HANA officieel worden aangekondigd en dan worden ook meer details bekend gemaakt. Samen met SAP zijn we bezig met de voorbereiding van verdere informatie die we direct na de officiële aankondiging met onze leden zullen delen.

Blijf de informatiekanalen van de VNSG in de gaten houden.

Meest gelezen