Vooraankondiging: SAP Learning Hub via de VNSG ook in 2016

Afgelopen jaar is de VNSG een unieke samenwerking aangegaan met SAP. De leden van de VNSG konden zich inschrijven voor de collectieve inkoop van de SAP Learning Hub, de online leeromgeving van SAP.

 


"Leden krijgen voor een fractie van het normale tarief een jaar lang toegang tot de Learning Hub met daarin alle online cursussen van SAP (ruim 4000!)."

 

De collectieve inkoop was een groot succes met maar liefst 422 deelnemers van 100 verschillende bedrijven. En de vraag om collectief in te kopen bleef, ook na sluitingsdatum van het collectief. Om onze leden ook in 2016 de mogelijkheid te bieden om tegen een voordelig tarief gebruik te laten maken van de SAP Learning Hub zijn wij met SAP om de tafel gaan zitten. En wederom is het gelukt een unieke samenwerking met SAP aan te gaan en een collectieve inkoop tot stand te brengen.

 

"De collectieve inkoop was een groot succes met maar liefst 422 deelnemers van 100 verschillende bedrijven."Slechts 800 euro per deelnemer

Half mei 2016 ontvangen de leden van de VNSG de aanbieding en kan men zich registreren voor de collectieve inkoop van de SAP Learning Hub. De prijs bedraagt, net als in 2015, € 800,-- per deelnemer.

Deze aanbieding is met name interessant voor bedrijven die minder dan 300 licenties nodig hebben. Hiermee wordt de Learning Hub niet alleen bereikbaar voor grote (internationale) bedrijven, maar voor iedere SAP-gebruiker en -consultant.

Overleg alvast binnen je organisatie of er bereidheid is tot deelname aan deze actie aangezien de inschrijftermijn slechts vijf weken bedraagt.

 

Voor meer informatie neem je contact op met Claudia Bleijswijk, claudia.bleijswijk@vnsg.nl

 

 

 

Meest gelezen