"Voor toekomstige deelnemers is deze S/4HANA workshop een echte aanrader"| Patrick Martens, Stork

Samen met collega’s ben ik bij Stork bezig met inzicht krijgen in  S/4HANA. We zijn nieuwsgierig hoe het verhaal in elkaar zit. Vanuit Stork zijn we bij klanten ook regelmatig bezig met SAP, dus toen we de uitnodiging van de workshop zagen zeiden we gelijk: ‘hier moet iemand van ons naartoe’.


Ik heb me ingeschreven voor de workshop om meer en beter inzicht te krijgen in S/4HANA. Wat kan het bieden voor ons en onze klanten op het gebied van Asset Management en Logistiek, maar vooral ook wat is het grote verschil en de sterke punten van de cloud en de on premise versie? Dit heb ik voor een heel groot stuk ook uit de workshop gehaald!


De sessie was duidelijk gericht op S/4HANA Cloud en on-premise. Welke richting gaat het op voor eindgebruikers? De uitleg door de SAP-experts was duidelijker en beter dan dat ik tot nu toe heb gehoord. Voor toekomstige deelnemers is deze workshop een echte aanrader en het geld meer dan waard. Ik ben zeer tevreden en hoop meer van dit soort sessies te kunnen volgen!


Ik heb met collega’s kort na de workshop al gesproken en een call ingepland om verder informatie uit te wisselen. Ik ga ze het duidelijk beeld dat ik van S/4HANA heb overdragen. Door deze workshop begrijp ik het totaal beeld en de technische kant beter. Dat had ik voorheen niet. Als je niet bij de workshop bent geweest heb je een hele duidelijke uitleg gemist over wat S/4HANA is, hoe het in elkaar zit en wat het verschil is tussen Cloud en on-premise.


Patrick Martens, Senior Asset Management consultant bij Stork

 

Meest gelezen