VNSG Verbindt. Versterkt. Ook voor SAP Business ByDesign!Een initiatief is gestart om voor de reeds succesvolle en volwassen ERP Cloud oplossing SAP Business ByDesign een eigen focusgroep op te richten.

Nederlandse organisaties die SAP Business ByDesign gebruiken en partners die een SAP Business ByDesign klant kunnen aandragen voor deze focusgroep zijn welkom. Doelstelling van deze focusgroep is om naast productverbeteringen tevens kennis en ervaringen te delen. Daarnaast zal er aandacht zijn voor de kwartaalupdates. Richard Nagel zal vanuit SAP betrokken zijn bij deze focusgroep. Mogelijke samenwerking met de ByDesign focusgroepen in andere landen behoort tot de opties.

Oproep: voorzitter gezocht!
Voor de voorzittersrol worden nog kandidaten gezocht! Ben je bezig met Business ByDesign en wil je een actieve rol vervullen binnen deze op te richten focusgroep? Maak je interesse kenbaar door een mail te schrijven naar Mientje Paais: mientje.paais@vnsg.nl Er wordt dan contact met je opgenomen voor een afspraak waarin meer informatie wordt gegeven over de invulling van de rol.

Oprichtingsbijeenkomst

De oprichtingsbijeenkomst staat gepland voor medio september met als voorbehoud dat voor die tijd kandidaten zich gemeld hebben voor de bestuursfunctie.

Tijdens deze bijeenkomst worden de voorzitter en secretaris verkozen en zullen we doelstellingen, planning en updates bepalen en vaststellen.  Deze bijeenkomst zal worden afgesloten met een gezellige borrel, die kan zorgen voor een juiste verbinding tussen de leden.

Wil je op de hoogte gehouden worden van deze bijeenkomst?  Meld je dan ook bij Mientje Paais

Meest gelezen