VNSG User Interface (UI) strategie workshop | 11 februari

Heeft u moeite met het maken van de juiste keuzes met betrekking tot SAP User Interface technologie? Weet u niet precies wanneer de portal gebruikt moet worden, de NetWeaver Business Client of bijvoorbeeld Fiori Launchpad en waarom? 

Vraagt u zich af welke use cases er achter SAP UI5, Fiori en Web Dynpro zitten en wat de relatie is met de Floor Plan Manager? Overweegt u te gaan werken met SAP Screen Personas of wilt u meer leren van SAP Web IDE? Kortom, is wellicht de SAP User Interface (UI) strategie niet duidelijk genoeg? 

Worstelt u met het nemen van de juiste beslissingen op dit gebied?

Dan is er nu een unieke kans! We organiseren namelijk samen met SAP Walldorf een unieke, exclusieve en interactieve UI workshop. 

In deze workshop van 1 dag helpen Nis Boy Naeve, Vice President SAP User Interfaces, en zijn collega’s van SAP User Experience Design Services u de juiste keuzes te maken.


Wat is het doel van deze workshop?

De aanwezigen krijgen voor hun specifieke situatie via discussies en vraag & antwoord sessies alle informatie die ze nodig hebben om de juiste korte en langere termijn beslissingen te nemen. SAP kan daarnaast uw input anoniem gebruiken om de algehele SAP User Interface strategie te verbeteren.

Wie kan deelnemen?

SAP klanten die nu bezig zijn met het ontwikkelen van een user interface strategie en duidelijke uitdagingen zien. User Interface ontwerpers, project managers, architecten, LoB managers en front-end ontwikkelaars zijn welkom.

Hoe worden deelnemers geselecteerd?

De workshop is voor Nederlandse SAP klanten die op basis van de volgende criteria worden geselecteerd:

  • U staat op de vooravond met het toepassen van een nieuwe SAP User Experience
  • U bent bereid alle relevante informatie op een interactieve manier te delen, o.a. door middel van een actieve houding in de workshop en het geven van een korte presentatie van de uitdaging waar u voor staat
  • U gaat akkoord met het (minimaal) anoniem delen van ervaringen met en de uitkomst van de workshop (in een volgende focusgroepbijeenkomst bijvoorbeeld)

Locatie en datum
SAP Nederland in ’s-Hertogenbosch op donderdag 11 februari 2016 van 09:30 tot 17:00 uur


Registratie
Als lid van onze focusgroep krijgt u als eerste de kans om u aan te melden voor deze gratis workshop. Dit gaat via het online registratie formulier. De deelnemers worden geselecteerd op basis van de antwoorden op de vragen in het formulier.

De uiterste inschrijfdatum is dinsdag 2 februari 2016. Het aantal deelnemers houden we beperkt vanwege het hoge interactieve gehalte. 

 

Meest gelezen