VNSG Themadag over 'Digital Business Transformation' | 7 april


Op donderdag 7 april organiseren focusgroepen Architectuur (ARC), Business Process Management (BPM) & Process Integration (PI) organisereen een VNSG themadag over "Digital Business Transformation". 


Ben je een architect, werk je op een beheerafdeling of wil je meer weten over methodologieën? Voor ieder is wat wils. Geef je kennis een upgrade en laat je inspireren over hoe jij digitale transformatie kunt bewerkstelligen in jouw eigen organisatie!

SAP architectuur vormt de paraplu van deze dag waarbij specifiek ingegaan wordt op service-oriëntatie en business modelling. De dag start meteen met een interactieve keynote waarin diverse sprekers worden bevraagd over hun visie op de digitale business transformatie.

Daarna worden krachttermen zoals Flexibele IT, Risk & Compliance en Business/IT Model Innovation toegelicht met klantpresentaties, expertsessies & SAP lezingen. Aan het eind van de dag wordt het thema transformatie vanuit een niet alledaags invalshoek nogmaals besproken door
Aart Bontekoning.

Waar gaan we het over hebben?
De term “digital” wordt heel breed gebruikt in de markt. Voor de themadag kaderen we het dan ook breed in. “Digital” gaat over:

  • waarde creëren door het introduceren van nieuwe “digitale” producten en diensten
  • waarde creëren door het verbeteren van de klantbeleving door middel van “digitale technologie”
  • waarde creëren door het verder optimaliseren van de bedrijfsvoering door het inzetten van “digitale technologie”


Track A – Digital Business Model Innovation
Wat is de huidige stand van zaken rond digitale technologieën als IoT, In-Memory, Social, Mobile, Cloud? Hoe kun je die inzetten voor het beter bedienen van klanten of voor het genereren en behouden van omzet? Hoe doe je dat op een veilige manier?

Track B: Digital Core
Welke kansen biedt digitale technologie om de bedrijfsvoering verder te optimaliseren? Hoe rijmt een Digital Core met Post-Modern ERP? Wat is het verband tussen micro-services en Business Process Management (BPM)? Wordt de BPM belofte eindelijk werkelijkheid? Kan S/4HANA gebruikt worden als enabler van verdere procesoptimalisaties? Hoe blijf je ‘in control’?

Track C: Digital Transformation
Digital Transformation begint met een Digital Business Strategy. Hoe creëer je die? Wat staat er in? Hoe zetten we een “Digital Business Strategy om in concrete actie? Welke rol spelen Enterprise Architecten? Wat is de impact op het IT Governance model? Wat is bi-modal IT? Is Agile SAP een contradictio in terminis? Biedt SAP Activate uitkomst?

Overzicht van presentaties

Locatie: SAP Nederland, Amerikastraat 10 in 's-Hertogenbosch
Tijd: 09.30  - 18.00 uur

Aanmelden

Je kunt jezelf én je collega's aanmelden via deze link:
http://www.vnsg.nl/evenementen/overzicht-evenementen/vnsg-themadag-over-digital-business.2560.lynkx


Deze dag wordt mogelijk gemaakt door:

Afbeelding

 

Meest gelezen