VNSG Runs Like Never Before

Afgelopen vrijdag, 12 juni, organiseerde SAP het jaarlijkse hardloopevenement ‘Run Like Never Before’. Voor de eerste keer deed ook de VNSG mee met Fred Verheul, Twan van den Broek, Joep Liebregts, Rob van der Marck en Marissa Heymans.

 

Om 15.00u klonk het startsein van de estafetteloop bij het SAP-gebouw in ’s-Hertogenbosch. Ieder team loopt in totaal 25 km verdeeld over vijf rondes. Het VNSG team wist de 11e plek van de 37 deelnemende teams te bemachtigen met een tijd van 02:12:08,000. Een knappe prestatie onder tropische temperaturen. Niet alleen per team kon een snelle tijd neergezet worden, maar om de individuele prestatie werd ook gestreden. Marissa Heymans heeft het podium mogen beklimmen voor een 2eplek als snelste vrouw op de 5 km.

 

Ruim 200 hardlopers en vrijwilligers liepen mee voor de Richard Krajicek Foundation. We zijn er in geslaagd om een geweldig bedrag van €22.215, - op te halen! Hiermee kunnen we met een studiebeurs en begeleiding nieuw perspectief bieden aan een tiental kansarme jongeren in ’s-Hertogenbosch en Vlissingen.

 

Kijk hier voor een fotoverslag.

 

Wij gaan vast trainen voor volgend jaar!

 

 

Meest gelezen