VNSG meets SAP in Walldorf

Op 4 en 5 november kleurde het SAP-gebouw WDF21 in Walldorf enigszins oranje: we waren daar met een delegatie van ruim 40 focusgroepbestuursleden op bezoek om te worden bijgepraat over de laatste algemene ontwikkelingen op SAP-gebied èn op het aandachtsgebied van de betreffende focusgroepen. En we waren niet alleen, want we hadden ook nog 15 van onze Zweedse vrienden uitgenodigd.

Na de uitermate positieve ervaringen tijdens de VNSG on Tour-sessie in 2014 op dezelfde locatie werd het idee geboren om een soortgelijk evenement te organiseren voor onze focusgroepbestuursleden. Doel: de kennisuitwisseling en samenwerking tussen onze focusgroepbestuursleden bevorderen, contacten met SAP in Duitsland leggen en de informatievoorziening naar de focusgroepen te verrijken.

De dagen waren gevuld met een intensief programma. De plenaire sessies gingen over SAP Business Suite, de cloud-strategie, User Experience, Fiori & Mobile en Business Analytics. Daarnaast waren er 26 breakoutsessies van 3 uur, waar niet minder dan 47 SAP-specialisten met de focusgroepbestuursleden over de diverse aandachtsgebieden praatten. Een hele operatie waar in de maanden voordien veel werk in was gestoken door ons èn door SAP. Het resultaat mocht er zijn. Wij waren aangenaam verrast door de professionele voorbereiding van de SAP-specialisten en de kwaliteit van de gesprekken. En zij prezen op hun beurt onze informele en open opstelling.

En de evaluatie door de focusgroepbestuursleden? Een 9 op een schaal van 0 tot 10. Alle aanwezigen gaven aan een volgende keer weer te willen deelnemen. En voor de kenners: een NPS-score van 69,5%. En misschien nog wel het belangrijkste: veel waardevolle contacten zijn gelegd, waar we met z’n allen nog veel plezier van zullen hebben.

Fotoimpressie

Meest gelezen