VNSG feest op woensdag 14 oktober! | De ticketshop is geopend!


Ticketshop geopend!

Het is zover. De ticketshop is open! Verzeker je van toegang tot de feestavond op woensdag 14 oktober en koop nu je kaart via https://shop.ticketflow.eu/27opeenrij

En vergeet ook  niet een bijdrage te leveren aan het succes van weekendschool!


Waar zijn de botsauto's? Vergeet het maar. Die ga je niet vinden. Bij de nieuwe opzet van het congres hoort ook een andere feestavond. We bieden je de gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten en nieuwe mensen te leren kennen. Voor prima eten en drinken wordt gezorgd en natuurlijk hebben we een dansvloer.

Geen Armin van Buuren of Erick E. Jij bepaalt wat er gedraaid wordt. Jouw top 10 stel je samen na het kopen van je kaart. De meeste stemmen gelden en bepalen de top 27.

De opbrengst van de avond gaat naar een goed doel. We hebben gekozen voor weekendschool, die aanvullend onderwijs biedt aan gemotiveerde jongeren uit sociaaleconomische achterstandswijken. Net als de VNSG draait het bij hen om kennisdeling. Bij aanschaf van een ticket kun je een financiële bijdrage leveren.

Het organisatiecomité is via mail te bereiken op vnsgfeest@gmail.com, twitter: @VNSG_Feest en telefoonnummer 06-303 949 38.

Gerelateerde artikelen
Geen feestavond VNSG Congres....of toch wel?


Het VNSG Congres is op 13, 14 & 15 oktober in Congrescentrum 1931 in 's-Hertogenbosch. Meer informatie vind je op www.vnsgcongres.nl

 

Meest gelezen