VNSG evenementen 2016


VNSG Developersdag | 4 februari

Op donderdag 4 februari organiseert de focusgroep Custom Development de VNSG Developersdag. Tijdens deze dag worden interessante sessies gegeven over User Interfaces, User Experience, SAP Fiori, ABAP, Cloud en HANA. Wil je je laten informeren over de laatste stand van zaken van SAP-technologieën door mensen uit het vak en SAP zelf? kom dan naar deze dag!
Meer informatie

 

VNSG Themamiddag projectmatig onderhoud | 15 maart
Voor de derde keer op rij organiseert VNSG focusgroep Enterprise Asset Management (EAM) een themamiddag op dinsdag 15 maart. Deze keer staat projectmatig onderhoud centraal. De middag wordt met VNSG focusgroep Project Systems (PS) georganiseerd.

Heb je te maken met  onderhoud en wil je bijgepraat worden? Noteer dan vooral deze middag in jouw agenda!
Meer informatie

 

VNSG Themadag Digital Business Transformation | 7 april 
Op donderdag 7 april wordt een themadag over Digital Business Transformation georganiseerd. 

De doelgroep voor deze dag is breed. Niet alleen architecten en medewerkers van beheerafdelingen, maar ook mensen uit de business en projectleiding zullen een leerzame en nuttige dag ervaren, met voor ieder is wat wils. Geef je kennis een upgrade en laat je inspireren over hoe jij de digitale transformatie kunt bewerkstelligen in jouw eigen organisatie!
Meer informatie

 

Design Thinking sessies met studenten | 22 april & 18 november
De VNSG organiseert in samenwerking met SAP Design Thinking sessies voor studenten bij SAP in ’s-Hertogenbosch.

SAP is zo veel meer dan ‘het blauwe scherm’. Het gaat ook om ontwikkelingen binnen bedrijven die met SAP werken. Studenten zijn de nieuwe generatie (potentiële) werknemers op de arbeidsmarkt met actuele kennis op zak.

Ook als professional kun je deelnemen aan deze sessies met studenten. Benieuwd naar zo'n sessie? Lees het laatste verslag op onze website.


VNSG Congres 2016 | 4 & 5 oktober
De wereld verandert in hoog tempo en wij transformeren mee. Het VNSG Congres is volledig gericht op ‘elkaar versterken’. De onderwerpen worden op hoog niveau gebracht door en voor de SAP-community. Dat betekent snel en effectief kennis opdoen, elkaar gemakkelijk ontmoeten en vol inspiratie weer aan de slag. Met unieke en zeer actuele inhoud is het VNSG Congres een boost voor iedereen die met SAP werkt.
www.vnsgcongres.nl

 Afbeelding  Afbeelding  AfbeeldingVNSG Workshops
In 2015 heeft de VNSG twee uitverkochte UX & Fiori workshops georganiseerd in samenwerking met SAP Duitsland. Vanwege de grote belangstelling wordt ook in 2016 wederom een of meerdere workshop(s) ingepland, zodat onze leden met de opgedane kennis en inspiratie aan de slag kunnen gaan in hun eigen organisatie. De VNSG wil ook voor andere, belangrijke onderwerpen workshops opzetten, denk bijvoorbeeld aan S4/HANA. Meer informatie volgt als de datums en inhoud bekend zijn.


VNSG focusgroepbijeenkomsten
De VNSG heeft 30 focusgroepen, waarin frisse, nieuwe inzichten worden aangeboord. De focusgroepen organiseren ook in 2016 regelmatig bijeenkomsten voor haar leden.

Ga naar het focusgroepenoverzicht en klik op één voor meer informatie.


Bekijk hier het complete evenementenoverzicht op de VNSG website.

Heb je vragen over een thema evenement of workshop? Neem contact op met Mientje Paais via mientje.paais@vnsg.nl.

 

 

Meest gelezen