VNSG en Ideo gaan samenwerken om SAP gebruiker beter te bedienen


De Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG) en Ideo, de SAP specialist op het gebied van service- en onderhoudsprocessen, hebben voor 2016 een partnerovereenkomst gesloten. Het betreft een breed partnerschap voor het VNSG Congres, thema-evenementen en het VNSG Magazine.

 

De leden van de VNSG merken direct voordeel. Zo kan de VNSG dankzij deze samenwerking de gebruikersvereniging een steviger basis bieden voor het rijke aanbod van activiteiten en publicaties voor de leden. Ideo ziet een mogelijkheid om de specialistische proceskennis die zij hebben op het gebied van SAP service- en onderhoudsprocessen te delen met de Nederlandstalige SAP-community.

 

“Ik ben erg blij met deze partnerovereenkomst”, zegt Rob van der Marck, directeur van de VNSG. “Samenwerking binnen de SAP-community is erg belangrijk. Alleen op die manier kunnen we met elkaar een vitaal en toekomstvast ecosysteem creëren dat meerwaarde biedt voor al onze leden.”

 

John van Rooij, sales directeur Ideo beaamt dit: “Ideo werkt al langere tijd samen met de VNSG. De samenwerking is uitgegroeid tot een waardevol partnerschap voor beide partijen. Ideo wil de leidende rol die zij heeft bij het verbeteren van service- en onderhoudsprocessen in SAP sterker onder de aandacht brengen bij SAP-gebruikers. Wij delen daarom graag onze specialistische proceskennis en laten zo merken dat wij de taal van de klant spreken.”


 
Over de VNSG

De onafhankelijke Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG) is sinds 1988 hét platform voor alle SAP-gebruikers in Nederland en Vlaanderen. De VNSG ondersteunt gebruikers van SAP-software bij het verhogen van de toegevoegde waarde van deze software binnen hun organisatie. Enerzijds door het stimuleren en organiseren van kennisuitwisseling, anderzijds door het behartigen van de belangen van SAP-gebruikers richting de SAP-organisatie. De VNSG heeft dertig focusgroepen, een eigen website, een magazine en diverse nieuwsbrieven. Ook organiseert de vereniging themadagen, bijeenkomsten en een jaarlijks congres. Wereldwijd is de VNSG de oudste SAP-gebruikersvereniging.

 

Over Ideo

Ideo ondersteunt sinds 1998 haar klanten bij het inrichten en optimaliseren van hun service- en onderhoudsprocessen en het leveren van mobiele oplossingen in SAP. Ideo is SAP Special Expertise Partner voor Enterprise Asset Management. Naast consultancy op het gebied van service en onderhoud heeft Ideo de volgende speerpunten: SAP mobiele oplossingen, web toepassingen, planningtools, SAP Document Management System en SAP-GIS koppelingen. Ideo maakt gebruik van standaard SAP applicaties, gecombineerd met eigen producten en templates gebaseerd op SAP technologie.

 

 

Meest gelezen