VNSG Congres wordt connect to innovate!

 

Door Sharon Tijssen | 28.08.2017  11.25

 

VNSG en SAP bundelen krachten in een geheel nieuw kennisevent; connect to innovate.


connect
to innovate vloeit voort uit het VNSG Congres, het SAP Innovation Forum en de SAP Inspiration Days.Het VNSG Congres is al jaren de ontmoetingsplek voor IT-professionals om de laatste ontwikkelingen te zien op het gebied van bedrijfssoftware.

SAP Nederland organiseerde de afgelopen jaren veel succesvolle inspiratiedagen voor doelgroepen als HR, Finance en Marketing & Sales.

Het was voor beide partijen dan ook een logische stap om deze events met elkaar te verbinden.


De kracht van samenwerken: verbinden en versterken

Op dit interactieve, tweedaagse event staan digitale transformatie, innovatie en ontmoetingen centraal. connect to innovate draait om innoveren en verbinden, en daarbij staat de mens centraal. In de steeds sneller veranderende digitale wereld wijzen SAP en VNSG daarom juist op de kracht van samenwerken: verbinden en versterken.

connect to innovate is, met een veelzijdig en interactief IT Master- & Businessprogramma, een krachtig kennisplatform voor een brede groep. Daarnaast is het evenement interessant voor professionals uit de vakgebieden HR, Finance, Supply Chain en Marketing & Sales en Procurement. Ook is er voor studenten en start-ups een programma met inspirerende thought leadership content.

Het programma bestaat uit een veelzijdige mix: van inspiratiesessies en workshops door experts tot klantpresentaties en Q&A-sessies. Met een actieve participatie van de deelnemers worden innovaties direct ervaren. Het gehele programma is ingericht om de ervaring zo waardevol mogelijk te maken


Timetables 3 en 4 oktober

Afbeelding    AfbeeldingMeld je nu aan voor 3 en/of 4 oktober

Eén of zelfs twee dagen lang kennis opdoen, sparren en netwerken met collega IT-professionals over innovaties en trends zoals Internet of Things, machine learning en digitale transformatie. Maar ook: bijgepraat worden over trends in de Business en hierover van gedachte wisselen met HR-, SCM-, Finance- en Marketingprofessionals. Dat wil je toch niet missen?

Koop je ticket

 
Zien we je in oktober in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein? Graag tot dan!
Voor nog meer informatie: www.connect-to-innovate.nl


 

Meest gelezen