VNSG Congres 'nieuwe stijl'

In mei 2014 hebben we aangekondigd dat het VNSG Congres ‘oude stijl’ in april 2015 niet zal plaatsvinden. De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de plannen voor een nieuw evenement, dat beter aansluit bij de behoeften van onze leden en bijdraagt aan alle inhoudelijke doelstellingen van de VNSG. Wij zijn dan ook zeer verheugd u te kunnen mededelen dat dit nieuwe jaarevenement definitief zal plaatsvinden op 13, 14 en 15 oktober 2015. Het wordt de belangrijkste update voor SAP-gebruikers in Nederland. 

Wat kunt u verwachten?

‘Te ver weg, te divers, teveel tijd, te massaal en te kostbaar’. Na uitgebreid onderzoek onder de Licentieleden is gebleken, dat dit de vijf belangrijkste redenen zijn om niet (meer) naar het VNSG Congres te komen. Het waren voor ons dan ook de uitgangspunten bij het opzetten van het nieuwe evenement:

  • Congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch wordt onze nieuwe thuisbasis (uw reistijd wordt tot een minimum beperkt)
  • Kennisoverdracht staat nog steeds centraal in een unieke congresreeks, met elke dag maximaal drie onderwerpen belicht vanuit diverse invalshoeken (u kunt nu gericht kiezen voor één specifiek onderwerp)
  • Door de bundeling van alle presentaties over een bepaald onderwerp, ontstaat een afzonderlijk congres met een afgerond dagprogramma (u hoeft niet langer dan één dag weg te zijn van uw werk)
  • Geholpen door een ‘Meet & Greet’ kunt u andere deelnemers met gemeenschappelijke interessegebieden veel gemakkelijker vinden (u kunt veel gerichter kennis uitwisselen en netwerken met gelijkgestemden)
  • De prijs voor een dagkaart voor Licentieleden bedraagt € 295,- excl. BTW. Voor deelname aan meerdere dagen gelden speciale kortingstarieven (u betaalt een lagere prijs en krijgt hier meer inhoud voor terug)

Sponsoring
De sponsormogelijkheden van het nieuwe evenement zijn volledig gericht op het programma. Het betreft de sponsoring van workshops, masterclasses en expertise- en demosessies per topic. Daarnaast is het mogelijk om samen met twee C-level klanten deel te nemen aan het VIP Executive Programma.

Om de exclusiviteit te waarborgen, krijgen maximaal 5 sponsoren per topic een plaats in het programma (dus in totaal maximaal 15 sponsoren per dag). In de sponsorpakketten zijn meerdere entreekaarten opgenomen. Extra entreekaarten kunnen per dag worden aangekocht. Per gesponsorde congresdag mag een sponsor maximaal 8 dagkaarten voor medewerkers aankopen. Op de niet-gesponsorde dagen geldt een maximum van 4 entreekaarten. Ook niet-sponsoren kunnen per dag maximaal 4 entreekaarten aanschaffen.

Klik hier voor meer informatie over de belangrijkste sponsormogelijkheden. Op 9 maart 2015 start de sponsorverkoop.

Meest gelezen