VNSG Congres: kom jij 1, 2 of 3 dagen!

Nergens anders vind je zoveel relevante SAP kennis voor jouw specifieke interesse dan op het vernieuwde VNSG Congres. We hebben de onderwerpen slim per dag gebundeld, zodat de voor jou belangrijkste onderdelen van het programma in je ongetwijfeld drukke agenda passen. Hierdoor kun je gericht en snel kennis opdoen en gemakkelijk de juiste vakgenoten ontmoeten. Kies jouw congresdag(en)! 

De belangrijkste update voor de Nederlandse SAP community laat je toch niet aan je voorbijgaan?

 

Drie dagen, drie relevante topics per dag. Op welke dag(en) kom jij? Een korte introductie:

DI 13 OKTOBER

Customer Engagement
We zijn CRM voorbij. Het verdiepen van de relatie met de klant vraagt om een naadloze afstemming van informatiestromen uit alle kanalen. Maar hoe doe je dat?

Big Data & Analytics
Het is tijd voor de Return-on-Information. Wat speelt er? En hoe creëer je waarde?

Procurement & Supply Chain Management
Van supply chain naar demand network. Met behulp van slimme technologie optimaal samenwerken om ongekende prestaties neer te zetten. Wat kan er al?


WO 14 OKTOBER

Service & Support
De complexiteit groeit, de snelheid moet voortdurend omhoog en alles moet flexibel en overal toegankelijk zijn. Hoe speel je met IT beheer in op deze veranderingen?

Innovative IT
Wearables, Big Data, Internet of Things, AR. De technologische mogelijkheden gaan hard. Maar (hoe) kun je er ook waarde mee toevoegen?

Finance
Het Finance-domein is koploper in IT innovatie door vereenvoudiging, betere rapportage en focus op voorspellen. Waar sta jij?


DO 15 OKTOBER

Simplification
Het nieuwe credo van SAP is Run Simple. Eenvoud zorgt voor het sneller kunnen doorvoeren van wijzigingen, minder fouten en voor een lagere TCO. Wat kun jij optimaliseren?

User Experience
Met een stevige focus op UX de gebruiksvriendelijkheid verbeteren. Hoe kijk jij er tegenaan?

Human Resources
Wat kan IT bijdragen aan optimaal talent management? Wat is de waarde van HR in de cloud? Waar staan jij en je collega’s?


Optimaal ontmoeten

Het nieuwe concept van het VNSG Congres is volledig gericht op dé optimale ontmoeting. Dankzij de overzichtelijke bundeling van onderwerpen per dag kun je gericht aan de slag en gemakkelijk kennismaken met de juiste mensen. Zo is het VNSG Congres een boost voor iedereen die met SAP werkt. Kies jouw congresdag(en) en pak je upgrade!


Toekomst volgens Duivestein

De keynote-spreker voor 14 oktober is Sander Duivestein. Als trendwatcher en internet-ondernemer houdt hij zich bezig met de impact van digitalisering en robotisering op onze samenleving. Wat zijn o.a. de gevolgen van Big Data op werk, leven en inkomen? Relevant en razend interessant!


Programmateam licht toe

Wat is hot? Wat is belangrijk? Welke vragen spelen er in de markt? VNSG Congres programmateamlid Luc Kusters licht zijn keuzes toe voor het topic Human Resources en Jan Koster en Theo Bolta voor het topic Innovative IT.

 

www.vnsgcongres.nl

 

 

Meest gelezen