VNSG Congres 2016 – kom je ook?


Maar liefst 725 deelnemers hebben met hun inschrijving voor de SAP Learning Hub bijgedragen aan een succesvolle collectieve inkoop via de VNSG en aan een investering in kennis. Hieruit blijkt de kracht van het samenbrengen van gelijkgestemden en daar zijn wij enorm trots op.


Ook in de fysieke wereld verbinden wij leden met elkaar. Zoals tijdens het VNSG Congres op 4 en 5 oktober; dé jaarlijkse update voor de SAP-community die je zeker niet mag missen. Het is de ideale plek om kennis op te doen én te delen.


Wissel ervaringen uit met vakgenoten. Leer van best practices van aansprekende klanten. Pak een volledige update van actuele thema’s als Big Data, User Experience, Internet of Things en Digital Core.
Schrijf je dus snel in
!Veelzijdig programma

Dit is jouw kans om dichtbij huis in twee dagen weer helemaal bij te zijn op SAP-gebied. Leer van anderen en deel jouw inzichten!

  • 22 uur kennis uitwisselen en netwerken met honderden gelijkgestemden
  • Leren van ForFamers, Nationale Nederlanden en 134 andere klanten, partners en VNSG- en SAP-experts
  • Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen tijdens SAP Product Roadmap sessies o.l.v. deskundige internationale SAP-specialisten
  • Discussiëren met sprekers, SAP-mentors en -experts tijdens rondetafeldiscussies
  • Spelen met diverse oplossingen tijdens SAP-workshops
  • Oneindig delen met collega’s na afloopMobiele app

Bekijk alle sessies nu ook op je telefoon of tablet. Download de VNSG Congres app voor iOS of Android, filter op onderwerp en stel je eigen agenda samen. Handig!Wat is jouw reden om te komen?

We vroegen het aan Rob van Westrop, IT Architect bij KPN Digital: "ik ga naar het congres om de krenten uit de pap te halen. Het is goed om over de heg te kijken bij collega’s van andere bedrijven. Zo hoor je waar zij mee bezig zijn en daar kun je van leren".Programmateam vertelt

Wat komt aan bod bij de thema’s User Experience en Finance? Het programmateam legt het uit.Community feest

Een knallend feestje ter ontspanning. Bestel nu kaarten voor het VNSG Community feest op 4 oktober in de Orangerie in Den Bosch.


AfbeeldingMeest gelezen