VNSG Congres 2015 is geüpgraded; dat wil je niet missen!

Een vernieuwd VNSG Congres in Congrescentrum 1931 in Den Bosch. En hoe! Met ervaringen van afgelopen edities maken we dit VNSG Congres nog scherper, rijker en dieper. Van 2 naar 3 dagen. Van breed thema naar gericht onderwerp. Slim per dag gebundeld. Ontmoet meer kennis, spreek gemakkelijk met vakgenoten. Haal op 13, 14 en 15 oktober het maximale uit de belangrijkste update voor de Nederlandse SAP-community.


Kies gericht
Drie dagen, drie relevante topics per dag. Lees meer over het onderwerp van jouw voorkeur op onze website.

Kies je moment(en):

Dinsdag 13 oktober
- Customer Engagement
- Big Data & Analytics
- Procurement & Supply Chain Management

Woensdag 14 oktober
- Service & Support
- Innovative IT
- Finance

Donderdag 15 oktober
- Simplification
- User Experience
- Human Resources


Elkaar versterken

De wereld verandert in hoog tempo en wij transformeren mee. Het nieuwe concept is volledig gericht op ‘elkaar versterken’. De onderwerpen worden op hoog niveau gebracht door en voor de SAP-community. Dat betekent snel en effectief kennis opdoen, elkaar gemakkelijk ontmoeten en vol inspiratie weer aan de slag. Met unieke en zeer actuele inhoud is het VNSG Congres een boost voor iedereen die met SAP werkt. Pak je upgrade!

What’s in it for me?
- Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw interessegebied.
- Gemakkelijk contact maken met vakgenoten.
- Snel leren door ervaringen van anderen.
- Gericht kennis upgraden in korte tijd.
- Centraal gelegen, beperkte reistijd.
Inspiratie van Jef Staes

Eerste programma-aankondiging: hoe komt het dat organisaties niet snel genoeg leren en innoveren? Keynote spreker Jef Staes geeft antwoord op 13 oktober. Hij put uit zijn rijke ervaring als expert op het vlak van business- en cultuurinnovatie.

Gevarieerd programma
Presentaties. Workshops. Demo’s. Masterclasses. Het VNSG Congres in een nieuw jasje mét het brede aanbod zoals je van ons gewend bent: gericht op kennisoverdracht! Bekijk hier vast de diverse onderwerpen. Het volledige programma volgt snel!

Mis het niet
Nergens anders vind je zoveel relevante SAP kennis gebundeld voor jouw specifieke interesse. Het VNSG Congres is snel leren met veel praktische potentie tegen een minimale investering. Versterk je positie. Versterk elkaar!


Ga voor meer informatie naar www.vnsgcongres.nl
Meest gelezen