Tweede editie VNSG Open komt eraan!

De VNSG organiseert dit jaar opnieuw het VNSG Open, een gezellig en informeel tennistoernooi. Op donderdagmiddag 15 september is de tweede editie van het VNSG Open en jij kunt de winnaar worden!


Tijdens dit toernooi kun je je op sportief vlak uitleven en tegelijkertijd andere leden leren kennen èn contacten leggen. Kortom: een sportief netwerkevenement.Informatie

Op donderdagmiddag 15 september wordt het VNSG Open georganiseerd op de kunstgrasbanen van LTV de Beek in Sint Michielsgestel (nabij Den Bosch). Om 13.00 uur beginnen de wedstrijden en rond 16.00 uur is de winnaar van de wisselbokaal bekend. Na de prijsuitreiking is er een afsluitende borrel.

Bekijk het beeldverslag van de vorige editie van het VNSG Open.Hoe kun je mee doen?

Iedereen moet zich individueel aanmelden. Er worden alleen dubbel of mix partijen gespeeld. Dus heb je voorkeur voor een partner dan kun je die bij je aanmelding aangeven. Heb je geen partner dan zoeken wij een partner voor je. De gemiddelde speelsterkte bepaalt in welke categorie je team ingedeeld wordt.

Om het sportieve met het interactieve mogelijk te maken is het aantal deelnemers beperkt dus schrijf snel in maar uiterlijk vóór 1 september!

Je kunt je hier inschrijven. Gezellig als je meedoet!Nog vragen?
Heb je nog vragen of wil je meer informatie mail dan naar:

José Vrijhoef, jose.vrijhoef@vnsg.nl
Sharon Tijssen, sharon.tijssen@vnsg.nl

 

Meest gelezen