Tweede cyclus van Customer Engagement Initiative (CEI)!

SAP biedt je de mogelijkheid invloed uit te oefenen op innovaties voor volgende releases of Enhancement Packages via het beïnvloedingsprogramma Customer Engagement Initiative.

Hierbij word jij en/of anderen binnen jouw bedrijf van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de tweede cyclus in 2015.

Welke innovatieprojecten zijn er?
Er zijn maar liefst 58 projecten waarvoor je je kunt inschrijven.

Het online overzicht is hier te vinden.

Ons advies is om eerst intern te bespreken of een deelname met jouw bedrijf wenselijk is.


Hoe kunt u zich aanmelden?
Op de Customer Influence website kun je jouw organisatie aanmelden voor een of meerdere verbeterprojecten. Heb je je al eerder geregistreerd voor Customer Connection of Customer Engagement Initiative project? Dan is registreren niet meer nodig.

Ga hier naar de website.


Vervolgprocedure

Als je je inschrijft, dan zal er vanuit SAP een bevestiging naar je worden gestuurd vanuit het e-mailadres cei@sap.com. Let op, je zit in deze fase nog nergens aan vast. Daarna zal SAP contact met je opnemen voor een zogenaamde ‘Initial Call’ om het verdere proces te bespreken en kun je definitief aangeven of je wilt meedoen. Het ondertekenen van een zogenaamde Feedback Agreement met SAP zal onderdeel uitmaken van de procedure.

De deadline voor deze eerste cyclus staat op 26 juni 2015.


Als je niet de juiste persoon voor dit initiatief bent, wil je deze mail dan doorsturen naar je collega’s? Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met mientje.paais@vnsg.nl
Meest gelezen