Terugblik VNSG middag voor middelgrote bedrijven | donderdag 18 juni

Op donderdag 18 juni heeft de VNSG in samenwerking met de focusgroep voor MKB en SAP wederom een evenement georganiseerd om gebruikers bij middelgrote bedrijven bij te praten. Dat de middag een succes was, bleek uit de evaluatie. Dit evenement is beoordeeld met een 8,2!

VNSG Powerpitches
De middag werd afgetrapt met een vijftal powerpitches, gegeven door afgevaardigden van de focusgroepen Opleidingen, Business Intelligence, Customer Relationship Management, User Experience en Solution Manager. Zij gaven in 15 minuten tijd de highlights op hun vakgebied.

Afbeelding

Parallelle sessies

In de middag werden maar liefste negen slots ingevuld met klantverhalen en expertsessies door partners. Ook gaven Kappé Schiphol en Beeztees een interactieve sessie over upgraden en updaten. En SAP Nederland gaf de laatste stand van zaken over S4/HANA.

Afbeelding

Netwerkgelegenheid

Aan het eind van de dag werd er volop gelegenheid gegeven aan de deelnemers om met elkaar na te praten en sprekers en partners hun specifieke vragen te stellen. En dit alles onder genot van een hapje en een drankje.

Afbeelding

Sfeerimpressie

https://www.flickr.com/photos/vnsg/sets/72157655284004386

 

 

Meest gelezen