Terugblik op VNSG Themamiddag EAM

Op donderdag 19 maart heeft de focusgroep EAM voor de tweede keer een themamiddag georganiseerd in samenwerking met SAP.  Circa 130 deelnemers waren hiervoor afgereisd naar SAP in 's-Hertogenbosch.

Het thema "Werkvoorbereiding en Planning" werd met een inspirererende keynote presentatie door Pieter van Daal van SAP en Kees van Dixhoorn van de focusgroep EAM nader toegelicht. Na een korte zaalwissel stonden vier gebruikerspresentaties op het programma. De Koninklijke BAM, Vrumona, TMVW/FARYS en Philips Healthcare deelden hun ervaringen met de aanwezigen.

Aan het eind van de middag stonden de "Power Pitches" op het programma. Adviesleden die deze middag hebben gesponsord konden in 10 minuten tijd hun expertise ten overstaande van een volle zaal met woord en beeld toelichten. Op de informatiemarkt in het atrium kon men daarna bij diverse partijen hun vragen kwijt.

Hoewel het thema heel speficiek was, was deze middag toch een succes vanwege het aantal bezoekers. Op naar een volgende themamiddag in 2016!

Sfeerimpressie
Klik op deze link voor een sfeerimpressie van deze middag:
https://www.flickr.com/photos/vnsg/sets/72157651501540392/


Presentaties
Bent u geïnteresseerd in de gegeven presentaties en power pitches? Ga dan naar www.vnsg.nl/eam.

Deze themamiddag is mede mogelijk gemaakt door:

   Afbeelding  Afbeelding  Afbeelding Afbeelding

  Afbeelding  Afbeelding AfbeeldingAfbeelding

 

 

Meest gelezen