Successful reports and presentations | IBCS seminar op 7 april

ADVERTORIAL


Hoe leesbaar zijn de rapportages waar u dagelijks mee werkt? En welke invloed heeft dit op uw uiteindelijke strategische beslissingen, met alle bijbehorende risico's voor uw organisatie?
 


Graag nodigen wij u uit voor het IBCS seminar op donderdag 7 april in Den Bosch.


De hoeveelheid beschikbare informatie groeit dagelijks, maar de doorlooptijd om beslissingen te nemen wordt steeds korter. Ondanks het toepassen van datavisualisaties, ontbreekt het bij de meeste rapporten en presentaties aan de onderliggende boodschap. Ook zijn de visuele weergaven niet uniform over de rapportages, waardoor het nog steeds veel tijd kost om een rapportage te doorgronden.  

 

IBCS als kapstok voor organisaties
IBCS -International Business Communication Standards- is een uniek datavisualisatie concept, waarin naast visuele, ook de semantische en conceptuele regels worden vastgelegd voor het leveren van management informatie. Juist deze combinatie maakt het geschikt om door organisaties geadopteerd te worden in tegenstelling tot alleen een datavisualisatie concept. IBCS  is al door meerdere grote (internationale) organisaties geadopteerd en heeft z'n toegevoegde waarde bewezen, zoals: Philips, Deutsche Telekom, Credit Suisse, International Card Services, Coca Cola, etc. 

 

Tijdens dit seminar zullen de grondleggers van IBCS uitleg geven over de methodiek aan de hand van de 7 stappen van de SUCCESS formule. Gedurende de gehele dag wordt u aan hand van sprekende voorbeelden meegenomen door deze stappen. Aan het einde van de dag begrijpt u niet alleen het concept volledig. U krijgt ook de nodige handvatten aangereikt om elementen ervan direct toe te passen binnen uw eigen organisatie en zo direct al de eerste quick wins behalen. Als deelnemer krijgt u een naslagwerk en aanvullende documentatie en kan u kosteloos lid worden van de IBCS Community.

 

Registratie
http://www.hichert.com/en/events/success-seminars.html of mail naar SUCCESS@JUGO.nl

 Meer informatie over IBCS

www.hichert.com - Hichert + partner
www.ibcs-a.org - IBCS gebruikers organisatie


Over JUGO

JUGO is IBCS partner voor de Benelux. Wij zijn gespecialiseerd in Business Intelligence implementatie- en beheertrajecten en koppelen data warehouse/visualisatie concepten aan software van SAP (BW/BO/BPS/IP) en QlikView. 

 

 

 

Meest gelezen