Stuur jouw foto in en je maakt kans op een Canon Powershot camera!

Heb je je vakantiefoto’s al uitgezocht? Deel je mooiste foto met ons en maak kans op een van de leuke prijzen bij de VNSG fotowedstrijd! De eerste inzendingen komen binnen, maar ook jij kunt nog meedoen.

De VNSG is Kleurrijk, Verbindt & Versterkt. Heb je een mooie, creatieve of grappige vakantie foto waarop in ieder geval één van de drie huisstijlelementen zichtbaar is? Stuur dan deze uiterlijk vrijdag 9 september naar marissa.heymans@vnsg.nl en maak kans op een Canon Powershot SX610 HS camera inclusief opbergtasje en SD-kaart.

Hoofdprijs: Canon Powershot SX610 HS camera
Ben je je volgende reis al aan het plannen? Dan is de Canon PowerShot SX610 echt iets voor jou. Deze compact camera heeft een groothoeklens, waarmee je een grote kathedraal helemaal op de foto zet. Of zoom juist 18x in en fotografeer de details van dat mooie glas-in-loodraam. Of leg je de reis liever in bewegend beeld vast? Met één druk op de knop schakel je over naar film. Via wifi maak je een back-up van je foto’s en filmpjes, zodat je niet zonder beeldmateriaal thuiskomt.

3x publieksprijs
Vorig jaar zijn we gestart met de publieksprijs en deze nieuwe dimensie mag niet meer ontbreken. Een selectie van tien foto’s uit alle inzendingen wordt gedeeld op de VNSG Facebookpagina. De drie foto’s met de meeste likes verdienen een leuke prijs! 
De tien geselecteerde foto’s staan vanaf 12 september op onze Facebookpagina en je krijgt de kans om tot en met 25 september zoveel mogelijk collega’s, vrienden en familie op te roepen voor likes.

Jouw foto op de VNSG stand tijdens evenementen? Dat kan!
Iedere zomer genieten we van alle mooie inzendingen van onze leden. Daarom hebben we besloten om de mooiste foto te delen. Met jouw inzending maak je kans om één heel jaar lang dé foto van de VNSG stand te zijn! Deze stand wordt bij ieder VNSG evenement geplaatst, zodat alle leden een jaar lang kunnen meegenieten. 
Let op! De winnaar van de VNSG fotowedstrijd wordt niet automatisch de foto voor de VNSG stand. De foto voor de VNSG stand moet namelijk aan een aantal eisen voldoen. Deze vind je in de voorwaarden.

Wat moet je doen

• Stuur je foto uiterlijk vrijdag 9 september naar marissa.heymans@vnsg.nl
• Je foto moet voorzien zijn van naam, adres en e-mailadres
Je organisatie dient aangesloten te zijn bij de VNSG (de fotowedstrijd is alleen voor leden)
• Maximaal één inzending per persoonVoorwaarden

• Foto’s worden op de VNSG social media kanalen geplaatst en zijn dus voor iedereen toegankelijk. Aan de foto’s wordt regelmatig aandacht besteed in de VNSG Nieuwsbrief, website en social media.
• De ingezonden foto’s worden beoordeeld door een professionele fotograaf
• De winnaars van de VNSG fotowedstrijd (zowel de hoofdprijs als de publieksprijs) worden eind september geïnformeerd en vernoemd in de VNSG Nieuwsbrief en social media kanalen
• De VNSG behoudt zich het recht om foto’s niet te plaatsen
• Over de inzendingen en de selectie van de winnaar wordt niet gecorrespondeerd
• Deel een zo groot mogelijk bestand (bij voorkeur RAW-bestand) van je foto, zodat de kwaliteit niet verloren gaat. Om kans te maken op de VNSG stand publicatie is een grote foto essentieel.

Meest gelezen