Studenten en professionals aan de slag met Digital Business Model

De VNSG wil studenten en de praktijk samenbrengen. Om deze twee werelden bij elkaar te brengen organiseert de VNSG in samenwerking met SAP Nederland een studentenevenement op vrijdag 22 april van 09.00u – 16.30u bij SAP in ’s-Hertogenbosch. Studenten met SAP in hun studiepakket maken niet alleen kennis met de wereld van SAP, maar ontmoeten ook professionals uit de praktijk.


Wat gaan we doen?

Studenten en professionals gaan samen aan de slag tijdens een workshop. We gaan een bestaande organisatie transformeren naar een nieuw Digital Business Model om de waarde bij de doelgroep te vergroten. Daarnaast gaan we kijken naar het designen van betekenisvolle producten/diensten voor een eindgebruiker door middel van Design Thinking. Om focus te hebben op het proces wordt er gekozen voor een organisatie die iedereen kent: een bakkerij.


Ook professionals doen mee!

Aan het evenement mogen ook professionals uit de praktijk deelnemen. Wellicht dat zij een uitdagende stage of startersfunctie hebben om onder de aandacht te brengen bij de studenten!


Aanmelden

Ben jij een student of een professional die graag aan deze sessie wil deelnemen? Dat kan door een mail te sturen naar marissa.heymans@vnsg.nl vóór vrijdag 1 april. 


De workshop is voor studenten volgeboekt. Ben je toch geïnteresseerd? Dan kun je een plekje reserveren op de wachtlijst. 


Wil je op de hoogte blijven? Volg het evenement op Facebook!


P.s. Kijk hier gelijk even wat studenten van de sessies vinden ;-)

Afbeelding

 

 

Meest gelezen