"Stilstaan is achteruitgaan. Het is belangrijk om te kijken naar de speerpunten van SAP" | Wim Evenhuis, Wärtsilä

"De workshop trok mijn aandacht door de combinatie User Experience, Fiori en Design Thinking. Ook al doe je niet direct iets met de kennis die je opdoet is het zo dat: stilstaan is achteruitgaan. Het is belangrijk om te kijken naar de speerpunten van SAP en business processen.


Fiori wordt vaak geroepen in combinatie met S/4HANA en het verlaten van blauwe schermen. Deze sessie is daar goed voor. De SAP experts leggen goed uit wat de positie is van Fiori en S/4HANA en hoe je het kunt gebruiken.

AfbeeldingBij Wärtsilä maken wij gebruik van een Fiori app, maar we willen het verder uitbreiden. Voor mij is het belangrijk om hier meer over te weten, omdat we een teams erbij te betrekken. Het is niet alleen een IT-feestje, het treft de algemene organisatie. Dat hoor je terug van de SAP-experts. Het buzzword ‘People centricity’ is met regelmaat gebruikt in de workshop wat van groot belang is om een groot aantal medewerkers van het bedrijf te betrekken bij Design thinking en verandering processen."internationale organisatie zijn. Daarnaast is het belangrijk om andere 

Wim Evenhuis

 

 

 

 

Meest gelezen